Keystone logo
Purdue University Fort Wayne

Purdue University Fort Wayne

Purdue University Fort Wayne

Invoering

Purdue University Fort Wayne ligt in de op een na grootste stad van Indiana en biedt een traditionele campuservaring in een bloeiende grootstedelijke omgeving. Als onderdeel van het eerbiedwaardige Purdue University-systeem verdienen studenten undergraduate en graduate-graden van een van de meest vertrouwde en prestigieuze merken in het hoger onderwijs.

De universiteit, die bijna 600 prachtige hectares aan de oevers van de St. Joseph River beslaat, heeft een aanzienlijke aanwezigheid in de regio en beschikt over een moderne campus met goed uitgeruste klaslokalen, indrukwekkende onderzoekslaboratoria, eersteklas studentenhuisvesting, populaire restaurants en winkels. , en uitnodigende ontmoetingsruimtes. De campus dient als het epicentrum van cultuur en entertainment voor de regio en presenteert jaarlijks duizenden lezingen, muziekuitvoeringen, theatrale producties, kunstexposities en sportevenementen.

Met meer dan 8.000 studenten en meer dan 300 fulltime faculteitsleden heeft Purdue Fort Wayne de perfecte afmetingen om kleine klassen en geïndividualiseerde aandacht te bieden, maar toch groot genoeg om alle kenmerken van een grote onderzoeksuniversiteit te hebben. Studenten hebben de mogelijkheid om samen met de faculteit te werken om echte uitdagingen aan te pakken door middel van baanbrekend onderzoek, om opwindende nieuwe beurzen te creëren en om nieuwe facetten van creatieve expressie te verkennen.

Studenten komen uit het hele land - en in toenemende mate ook van over de hele wereld - om majors te kiezen aan het College of Arts and Sciences; het College voor Ingenieurswetenschappen, Technologie en Computerwetenschappen; het College voor beeldende en uitvoerende kunsten; het College of Professional Studies; de Doermer School of Business; de muziekschool; de School of Education; en de School of Polytechnic. De universiteit herbergt 14 Centres of Excellence, waaronder het Center for Applied Mathematics and Statistics, het Center of Excellence in Systems Engineering en het Environmental Resources Center.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

 • Fort Wayne

  East Coliseum Boulevard,2101, 46805, Fort Wayne

  Opleidingen

   Instelling biedt ook:

   Vragen