Keystone logo
University of New Hampshire - Peter T. Paul College of Business and Economics Ms in de boekhouding
University of New Hampshire - Peter T. Paul College of Business and Economics

Ms in de boekhouding

Durham, Verenigde Staten

1 Years

Request teaching languages

Full time

Request application deadline

Sep 2023

USD 14.446 *

Op de campus

* (In de staat); $ 27.146 (out-of-state); $ 21.196 (NER).

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Functies

  • World-class faculteit - Uitstekende Amerikaanse arbeidsbemiddeling - Voldoet aan eis 150 credit-uren - State of the art zakelijke faciliteiten - Beurzen beschikbaar

9 maanden full-time MS in Accounting

In deze full-time, fast-track programma, studenten met een undergraduate-diploma boekhouding, verdienen hun gevorderde diploma van een AACSB-geaccrediteerde instelling in minder dan 1 jaar. Een 2-jarige opleiding is beschikbaar voor niet-accounting majors. Een optie is ook beschikbaar voor niet-zakelijke majors. Dit programma voldoet aan de eisen van de boekhoudkundige licentie-boards in alle staten van de VS, dat de vereiste 150 uur hebben aangenomen.

Een uitstekende loopbaanplaatsing opnemen

Onze uitstekende loopbaanplaatsing plaat is het bewijs van de erkende capaciteiten van onze MS Accounting afgestudeerden. Pas afgestudeerden hebben functies bij bedrijven zoals aanvaard: BerryDunn; Baker Newman Noyes; Caron & Bletzer; Deloitte; Ernst en Young; Howe, Riley & Howe; Johnson en Johnson, Inc; KPMG; Leone, McDonnell & Roberts; Liberty Mutual; Melanson Heath & Company; Nathan Wechsler; Price Waterhouse Coopers; en Tonneson and Company.

Competentie en relevantie

Het programma ontwikkelt vaardigheden van leerlingen, zowel in de boekhouding en de technische, analytische en communicatieve vaardigheden die nodig zijn om innovatieve probleemoplossers in de openbare accountantskantoren, alsook kleine bedrijven, non-profit organisaties, en grote bedrijven geworden.

Uw student ervaring

Paul College neemt u voorbij de diploma spoor, naar een plaats van leiderschap en carrière competentie in de zakelijke wereld. Studeren in een moderne, geavanceerde, technologie-enabled faciliteit met kleine groepen die inzicht en retentie te bevorderen. De klassen zijn klein, en de faculteit dienen als mentoren voor onze studenten.

Programma Toelatingseisen

Toon uw toewijding en bereidheid om te slagen op de business school door het GMAT-examen af te leggen - het meest gebruikte examen voor toelating dat uw kritisch denk- en redeneervermogen meet.

Download de GMAT-miniquiz om een voorproefje te krijgen van de vragen die u in het examen zult tegenkomen.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • MSc Boekhouding en Financiën
    • Brighton, Verenigd Koninkrijk
  • MSc Accounting en Financieel Management
    • Egham, Verenigd Koninkrijk
  • Master in de professionele accountancy
    • Irvine, Verenigde Staten