Keystone logo
University of New Hampshire - Peter T. Paul College of Business and Economics

University of New Hampshire - Peter T. Paul College of Business and Economics

University of New Hampshire - Peter T. Paul College of Business and Economics

Invoering

Visie

We streven naar een wereld-klasse, innovatieve, student gericht, en research-intensieve leergemeenschap dat bedrijven, overheden en samenlevingen voorschotten zijn.

Mission Statement

We bereiden individuen om uit te blinken in hun carrière, gaan in hun gemeenschappen, en voldoen aan de uitdagingen van de wereldwijde zakelijke wereld door middel van onze innovatieve, op onderzoek gebaseerde onderwijs en outreach.

Internationaal Accredited Business School

AACSB Accreditatie

De Paul College houdt de onderscheiden eer om geaccrediteerd door AACSB International (De Vereniging voor Advance Collegiate Schools of Business), de premier accrediteren agentschap voor business schools wereldwijd. AACSB geaccrediteerde scholen bevestigen hun inzet voor kwaliteit en continue verbetering door middel van een strenge en uitgebreide peer review. Alleen 560 scholen internationaal niveau hebben gehaald of overtroffen strenge normen AACSB tot deze elite-accreditatie toegekend.

AACSB internationale accreditatie verzekert stakeholders die business schools:

  • Beheer van middelen om een ​​levendige en relevante missie te realiseren.
  • Advance business en management kennis door middel van faculteit beurs.
  • Zorg voor een hoge-kaliber leer van de kwaliteit en de huidige curricula.
  • Ontwikkel betekenisvolle interactie tussen studenten en een gekwalificeerde docenten.
  • Produceer afgestudeerden die gespecificeerde leerdoelen hebben bereikt.

ACPHA Accreditatie

Hospitality Management aan de Universiteit van New Hampshire is ook geaccrediteerd door ACPHA (Accreditatie Commissie voor het programma in Hospitality Administration). ACPHA Accreditatiebewijzen twee fundamentele doel: de kwaliteit van het programma te verzekeren en om te helpen bij het verbeteren van de instelling of programma.

NEASC Accreditatie

Alle UNH programma's worden ook erkend door NEASC, The New England Vereniging van Scholen en universiteiten. NEASC, 's lands oudste regionale accreditating bureau, bedient meer dan 2.000 openbare en particuliere instellingen in Connecticut, Maine, Massachusetts, New Hampshire, Rhode Island en Vermont, evenals de Amerikaanse internationale scholen in meer dan 60 landen.

Programma Toelatingseisen

Toon uw toewijding en bereidheid om te slagen op de business school door het GMAT-examen af te leggen - het meest gebruikte examen voor toelating dat uw kritisch denk- en redeneervermogen meet.

Download de GMAT-miniquiz om een voorproefje te krijgen van de vragen die u in het examen zult tegenkomen.

Locaties

  • Durham

    10 Garrison Avenue University of New Hampshire , 03824, Durham

Vragen