Keystone logo
Psychologische Hochschule Berlin

Psychologische Hochschule Berlin

Psychologische Hochschule Berlin

Invoering

Als een onafhankelijke particuliere universiteit Psychological University Berlin is een charitatieve daad. Alle programma's zijn geaccrediteerd door de Senaat van Onderwijs, Jeugd en Wetenschappen, de goedkeuring training van de staat Bureau van Volksgezondheid en Sociale Zaken in Berlijn. Training en wetenschappelijke ontwikkeling, de Psychologisch Instituut van Berlijn biedt psychotherapie opleiding, verdere graden van Master en de M.Sc. Psychologie. De studie geïntegreerd psychotherapie training kan in psychodynamische psychotherapie geluid of gedragstherapie en kinderen en adolescenten psychotherapie worden voltooid. De uitwisseling van proces transversale vaardigheden heeft grote betekenis voor de PHB en vertegenwoordigt een belangrijk punt in de curricula van alle opleidingen en trainingen.

De professoren in de cursussen zijn zowel praktisch als ook actief in het wetenschappelijk onderzoek en de claim van Scientist Practitioner vertegenwoordigen. Studenten worden actief betrokken bij de bestaande onderzoeksprojecten en ondersteunt haar eigen onderzoeksprojecten. Door de samenwerking met andere universiteiten en doctorale projecten gerealiseerd kunnen worden bij het huis.

In een oogopslag

 • Methode Cross studie (TP en VT)
 • Studie en opleiding in de psychotherapie in een huis
 • Kleine seminar groepen collegiale sfeer
 • Persoonlijke aandacht door de Organisatie van de studies
 • Steun voor de deelname aan congressen en vergaderingen
 • Praktijkonderwijs in onze eigen psychotherapeutische ambulance
 • Research in Higher ambulance
 • Uitstekende locatie in het centrum van Berlijn in de buurt van Alexanderplatz rechtstreeks op Köllnischen Park en de rivier de Spree

Studie- en opleidingsaanbod

 • Opeenvolgende Studies: M.Sc. psychologie
 • Postgraduate Master's degree Legal Psychology
 • Postgraduate Master Psychologie en Psychotherapie van de familie
 • Psychotherapie training met geïntegreerde masteropleiding psychotherapie (VT of TP)
 • Kind en adolescent psychotherapie training met geïntegreerde masteropleiding Psychologie en Psychotherapie van de familie

de universiteit

Onderwijs, onderzoek en opleiding aan de PHB zijn gericht op het gebied van de toepassing van de psychologie. Psychologen en psychotherapeuten hebben de universiteit gelanceerd om de ene koppeling wetenschap en praktijk te versterken gelanceerd, en aan de andere kant om de overdracht van het onderzoek in de samenleving te ondersteunen. Op grond van deze credo PHB wil de volgende generatie van psychologen en psychotherapeuten trainen met een sterke wetenschappelijke en diepgaande praktische relevantie. In aanvulling op het onderzoek en de opleidingsmogelijkheden en trainingen en conferenties voor psychologen en psychotherapeuten in het programmaschema van PHB zijn. Andere cursussen in verschillende toepassingsgebieden van de psychologie en B.Sc. Psychologie zijn in aanbouw.

In samenwerking met het Opleidingsinstituut Berlijnse Academie voor Psychotherapie (BAP), Duits het opleidingsinstituut psychologen Academy (DPA) en de Beroepsvereniging van Duitse psychologen en psychotherapeuten (BDP) is de PHB in het centrum van een educatief netwerk voor de opleiding en nascholing en biedt een centraal punt voor de professionele belangen van psychologen en psychotherapeuten in verschillende domeinen van activiteit.

accreditatie

De cursussen Psychologische Psychotherapie in gedragstherapie (CGT) of psychodynamische psychotherapie geluid (TP), familie psychologie en forensische psychologie zijn geaccrediteerd door de Senaat van Onderwijs, Jeugd en Wetenschappen. De nieuwe masteropleiding psychologie is gebaseerd op de aanbevelingen van de Duitse Vereniging van de psychologie ontwikkeld en goedgekeurd door de Staat Bureau van Volksgezondheid en Onderwijs. Afgestudeerden van de Master programma Psychologie aan de PHB voldoen aan de Zulassungsvoraussetzuungen voor psychotherapeuten training. De cursus Psychologische Psychotherapie is geaccrediteerd in beide processen zich richten op (gedragstherapie en dieptepsychologie gebaseerde psychotherapie) Bovendien, voor Acquin, evenals de masteropleiding Legal Psychology.

De goedkeuring uitvoeringen van PHB in Psychological Psychotherapie (VT of TP) en in kinderen en adolescenten psychotherapie zijn geaccrediteerd door de Nationale Raad voor Gezondheid en Sociale Zaken in Berlijn.

Locaties

 • Berlin

  Psychologische Hochschule Berlin Am Köllnischen Park 2, 10179, Berlin

Opleidingen

Vragen