Keystone logo
Paris-Sorbonne University Abu Dhabi Master in Performing Arts Management
Paris-Sorbonne University Abu Dhabi

Master in Performing Arts Management

Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten

2 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Op de campus

* Prijs is voor het 2 jaar programma

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Overzicht

De tweejarige masteropleiding in Performing Arts Management bereidt studenten voor de wereldwijde loopbaan in de spannende en lucratieve industrie of Performing Arts.

Performing Arts is een gunstig carrière keuze die begrip van culturen verheft, een verrijking van de samenleving, en onderhoudt de erfenis van de naties. Door middel van methodologische en intellectuele steun van westerse en regionale leer, zullen de studenten strategische vraagstukken van vitaal belang om de culturele aspecten in de regio en daarbuiten te leren. Door te leren van de technische toepassingen, professionele eisen en de kwaliteit en het tempo van de kunstenaar en locatie management, zullen de studenten effectieve voorstanders van podiumkunsten worden. Studenten zullen hun kennis over de identiteit van de muziek en podiumkunsten die specifiek zijn voor de regio uit te breiden. Door cross-het bevorderen van het beste van beide werelden, zullen de studenten leren om regionale bijdragen aan het westen te markeren en westerse vormen van live optredens aan te passen, evenals creëren van synergieën met andere beeldende kunst vormen zoals film en video.

Onze faculteit bestaat uit onderscheiden hoogleraren en externe werkende professionals die wereldwijd bekendheid in podiumkunsten en locatie beheer hebben bereikt en geven een grondige kennis van innovatieve en eigentijdse aanpak.

Internationale erkenning

Paris-Sorbonne in Abu Dhabi geeft de gecombineerde ervaring van de drie wereldwijd gerenommeerde Franse universiteiten, waaronder Paris-Sorbonne, Paris-Descartes Universiteit en de Universiteit Pierre en Marie Curie. Dit rijke erfgoed van de gezamenlijke excellence is nu beschikbaar in Abu Dhabi onder het ministerie van Onderwijs en wordt wereldwijd erkend.

Netwerken

Elke klas zal een beperkt aantal studenten uit verschillende landen. Een strenge ingang selectieprocedure zal de kwaliteit van de opleiding te waarborgen en zal u toelaten om uw persoonlijke netwerk uit te breiden met een hoog potentieel leeftijdsgenoten.

Structuur

De mate in Performing Arts Management wordt gegeven in het Engels en beslaat in totaal vier semesters over twee jaar, te beginnen in september. De exclusief ontworpen rooster omvat 's avonds en in het weekend klassen met inachtneming van de studenten die van plan zijn om hun studies te combineren met werk en werkende professionals.


Klik hier om de brochure te bekijken

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen