Keystone logo
© ©President University
President University

President University

President University

Invoering

Over President University

Waar Tomorrow's Leaders Come Together

President University is een instelling voor hoger onderwijs in Indonesië, die werd opgericht om een ​​onderzoek en ontwikkeling centrum in de regio te worden en om een ​​nieuwe benchmark in de Indonesische hoger onderwijs in te stellen. In het bijzonder wordt de universiteit bereid om een ​​instelling van leren die de toekomstige leiders van de industrie en de maatschappij zou voorbereiden door hen de vaardigheden en ervaring die nodig zijn om uit te blinken bij het afstuderen te geven te creëren.

Volgens de president van de Universiteit van de oprichter, de heer Setyono Djuandi Darmono, werd president Universiteit gebouwd om twee redenen; een onderzoeks- en ontwikkelingscentrum te worden en om een ​​nieuwe benchmark in de Indonesische hoger onderwijs in te stellen. De oprichters van de Universiteit president legde de fundering en grond te werken om ervoor te zorgen dat president Universiteit zal ontwikkelen tot een grote instelling van het leren waar studenten uit alle delen van de wereld kennis kunnen verwerven en ontwikkelen in nuttige, verantwoordelijke burgers en toekomstige leiders.

Plaats

President University is strategisch gelegen in Jababeka Onderwijs Park in Kota Jababeka, op slechts 45 minuten rijden naar het westen van Jakarta, Indonesië.

Het wordt omringd door de Jababeka Industrial Estate, een van de grootste geïntegreerde industriële gebieden in Zuidoost-Azië, een huis van 1700 multinationale ondernemingen uit 30 landen dwz de VS, Canada, Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Nederland, China, Japan, Korea, Taiwan, Singapore, Maleisië, Australië, in zoals Unilever, Samsung, Mattel, ICI Paint, Kraft, onder anderen, die kunnen worden benut als een "levend laboratorium" voor onze studenten en docenten om praktische oplossingen voor real-life bedrijven ontwikkelen en ook dienen als een grenzeloze pool van stage / on-the-job training kansen voor de studenten.

Als relatief jonge universiteit met ongeveer 4.500 totale studentenpopulatie lichaam op dit moment, niet alleen zijn de lessen in het Engels gegeven aan de mondiale perspectieven te druppelen en het concurrentievermogen te verbeteren, maar president University is ook uitgerust met een internationale standaard curriculum, die bereid was en ontwikkeld door wereld class academici. Dit is in lijn met de visie van de universiteit om een ​​universiteit van wereldklasse dat de leiders in hun vakgebied en gemeenschappen produceert geworden

Visie

Om een ​​wereldklasse universiteit dat de leiders in hun vakgebied en gemeenschappen produceert zijn.

Missie

Om de toekomstige generaties op te voeden door de overdracht van kennis en vaardigheden met het oog op karakter en wijsheid te bouwen.

De geschiedenis

De conceptuele plan van de president University werd voor het eerst geformuleerd in september 1997 door de heer SD Darmono, de president directeur van PT Jababeka Tbk. en Prof. Donald W. Watts, die de Voorzitter van de Bond University, Queensland en vice-kanselier van Curtin University, West-Australië was. Het doel van hun voorgestelde University was aan een instelling van leren die de toekomstige leiders van de industrie en de maatschappij zou voorbereiden door hen de vaardigheden en ervaring die nodig zijn om uit te blinken bij het afstuderen te geven te creëren.

De universiteit officieel van start gegaan in 2001, het aanbieden van een Bachelor of Engineering. Op dat moment werd de instelling genaamd de School of Engineering, gevestigd in Cikarang, Bekasi. Op 16 april 2004 heeft het Ministerie van Onderwijs verleende president University officiële status als een volwaardige universiteit.

Hoewel nog steeds een jonge universiteit, President University (PresUniv) groeit in een enorm tempo elk jaar. Er zijn nu ongeveer 4500 studenten van de Universiteit president van Indonesië, evenals vele andere landen. President University heeft haar cursusaanbod uitgebreid en biedt nu 32 verschillende majors in onderwerpen, variërend van Industrial Engineering aan Public Relations.

President University is gevestigd in Jababeka Onderwijs Park in Kota Jababeka, omgeven door Jababeka Industrial Estate met meer dan 1500 nationale en multinationale ondernemingen zoals Unilever, Mattel, Samsung, Mulia, ICI Paints, en anderen. De ligging maakt het ook mogelijk studenten om gebruik te maken van de faciliteiten van wereldklasse, zoals de Jababeka Golf & Country Club en de voorzitter Executive Club te maken.

Vennootschap

President universiteit heeft samen met de beste West- en Oost-instellingen van het leren gevormd. Om er een paar te noemen:

 • KIIT University, India
 • Waseda University, Japan, beurzen tot Master Degree te nemen in ICT
 • William Angliss Institute, Australië naar Hotel and Tourism Management programma
 • Institut Teknologi Bandung (ITB), Indonesië voor ICT
 • Microsoft Indonesië, Indosat, M2, en Intel (KMO's Empowerment Center)
 • International Pacific College, Nieuw-Zeeland
 • Deakin University, Australië
 • Ulsa, Vietnam
 • Dong-A University, Zuid-Korea, voor de uitwisseling van studenten
 • Silla University, Zuid-Korea
 • London School of Commerce, Engeland, voor de Masteropleiding

Locaties

 • Bekasi

  President University Main Campus Jl. Ki Hajar Dewantara, Kota Jababeka Cikarang Baru, 17550, Bekasi

  Vragen