Keystone logo
Prague University of Economics and Business - Faculty of Business Administration

Prague University of Economics and Business - Faculty of Business Administration

Prague University of Economics and Business - Faculty of Business Administration

Invoering

De Faculteit Bedrijfskunde (FBA) van de Praagse Universiteit voor Economie en Bedrijfskunde is een van de meest gerespecteerde scholen in Midden- en Oost-Europa die zich richten op het gebied van management. Onze missie is het genereren en doorgeven van kennis, het ontwikkelen van vaardigheden en het vormen van attitudes voor het succesvol management van bedrijven en organisaties in een veranderende mondiale omgeving.

De FBA beschikt als enige faculteit in Tsjechië over de prestigieuze internationale EQUIS-accreditatie . Dit betekent dat de FBA tot de 1% van de beste business schools ter wereld behoort.

In de Financial Times " Master in Management Ranking 2022" staat onze faculteit op de 25e plaats met het internationale CEMS MIM-programma, en komt daarmee in het gezelschap van prestigieuze scholen zoals Esade Business School (16e) of WU (Weense Universiteit voor Economie en Bedrijfskunde) (28e). Last but not least wordt het MBA-programma dat aan de FBA wordt gegeven consequent geëvalueerd als een van de Top 3 MBA-programma's in Oost-Europa.

Het MBA-programma van de Faculteit Bedrijfskunde ontving de prestigieuze AMBA-accreditatie. Internationale accreditatie AMBA wordt beschouwd als 's werelds belangrijkste accreditatie op het gebied van MBA-studies. Tot nu toe hebben wereldwijd slechts 286 van de beste business schools het ontvangen, zoals de Universiteit van St. Gallen of HEC Parijs. De faculteit heeft de AMBA-accreditatie gekregen als het enige dergelijke instituut in Tsjechië.

Missie

Om kennis te genereren en over te dragen, en om vaardigheden te ontwikkelen en attitudes te vormen die nodig zijn voor het succesvol management van bedrijven en organisaties in een veranderende wereld.

Visie

Een erkende en gerefereerde instelling voor hoger onderwijs op het gebied van management in Europa zijn.

Campusfuncties

Campus & Faciliteiten

VSE Campusrondleiding . Eten op school. Computers en printers. Eduroam. Bibliotheek. Gevonden voorwerpen. Hulp bij bijles. Academische psychologische begeleiding. Centrum voor studenten met speciale behoeften. Universitaire identiteitskaarten. VSE Campusrondleiding .

Accommodatie, faciliteiten en diensten

Campus & Faciliteiten . Alle studenten van VŠE verkrijgen een studenten-VŠE-identiteitskaart waarmee ze gebruik kunnen maken van de faciliteiten en diensten die door de universiteit worden aangeboden, dwz bibliotheek, kantine, computerlaboratorium, WiFi-verbinding, enz.

  toelatingen

  Studenten die aan alle toelatingseisen voldoen, dat wil zeggen geslaagd zijn voor de toelatingsexamens en alle vereiste documenten hebben afgeleverd, worden onmiddellijk ingeschreven als voltijdstudent.

  Dien een E-aanvraag in en vul alle gevraagde kolommen in, en upload de vereiste documenten in de sectie “Documenten”. . Toelatingsexamen . Erkenning van een eerder universitair diploma. Integraal en noodzakelijk onderdeel van de toelatingsprocedure .

  Toelating is gebaseerd op het universitaire transcript, de sollicitatie, het cv (CV) en de Engelse taalkennis van de student. Het is vereist dat een student die toelating aanvraagt, minimaal één jaar (2 semesters) moet hebben afgerond aan zijn / haar thuisuniversiteit.

  Vereiste toelatingsdocumenten

  Deadline: 30 april, 10.00 uur CEST (tijdzone Praag) Formulier: alleen elektronisch (gescande kopieën), papieren exemplaren zijn NIET vereist Wijze van indiening: upload de documenten naar uw e-aanvraag in InSIS Lijst met toelatingsdocumenten : bijlage bij het sollicitatieformulier. Curriculum vitae. Kopie van paspoort.

  Visum vereisten

  Het project “ Studentenmodus ” is het concept van visumfacilitatie voor studenten -buitenlanders uit geselecteerde derde landen die zijn toegelaten om te studeren aan instellingen voor hoger onderwijs in Tsjechië. Door ingeschreven te zijn in de Studentenmodus hebben studenten de mogelijkheid om bij voorkeur een Visa- afspraakdatum te krijgen.

  Beurzen en financiering

  Volgens de Beurzenregeling voor Masterdiploma 4/2018 heeft de student recht op het verkrijgen van een beurs onder de voorwaarde dat hij/zij zich correct registreert onder de gegeven voorwaarden door de studentcoördinator een verzoek te sturen met daarin: het studieprogramma en het semester waarin waarin de student zich in het wintersemester van het lopende jaar bevindt.

  Voor onverkorte informatie over beurzen gaat u naar Beurzenreglement van de Praagse Universiteit voor Economie en Bedrijfskunde. Beurs voor semester in het buitenland. 1. Erasmus Groep Gastland Beurs/maand 1.

  Accreditaties

  Geaccrediteerd door EFMD EquisGeaccrediteerd door AMBA

  Locaties

  • Prague

   nám. W. Churchilla 1938/4 Praha 3 - Žižkov, 130 67, Prague

   Vragen