Keystone logo
Pradita University

Pradita University

Pradita University

Invoering

Pradita University werd geboren uit het bedrijfsnetwerk verschillende industrieën geïnitieerd door Summarecon en corporate business partners. Onderwijs aan studenten met een fundament van gevestigde manieren, door de levering van intelligente en hoogstaande moraal van de volgende generatie , en gericht op een sterke theoretische basis en praktische vaardigheden, volgens de behoeften van de industrie. Dus de natie zal worden geboren talent die direct aan het werk, werk, evenals een hoge waarde te midden van hevige concurrentie binnen de bedrijfstak, zowel op professioneel en ondernemer.

VISIE

Omdat het een mondiaal perspectief afgestudeerden die in staat zijn om een nobel karakter en bekwaamheid op het gebied af te drukken.

MISSIE

Studenten opleiden met de principes van integriteit , discipline , kritisch denken , verantwoordelijkheid en respect voor diversiteit .

Het organiseren van activiteiten door middel van het hoger onderwijs en leeromgeving die is effectief, efficiënt, en in overeenstemming met de laatste ontwikkelingen in de wereld.

Ontwikkel passend onderzoek dat een positieve bijdrage levert aan de industrie en de samenleving.

Het uitvoeren van een taakstraf aan vorm afgestudeerden die sociale problemen.

Locaties

Locaties
  • Serpong Sub-District

    Scientia Business Park Tower I Jl. Boulevard Gading Serpong, , Serpong Sub-District

    Opleidingen

      Vragen