Keystone logo
Pontifícia Universidade Católica de Campinas (PUC-CAMPINAS)

Pontifícia Universidade Católica de Campinas (PUC-CAMPINAS)

Pontifícia Universidade Católica de Campinas (PUC-CAMPINAS)

Invoering

Onze missie

"De Pauselijke Katholieke Universiteit van Campinas, uit ethische en christelijke waarden, gezien de sociaal-culturele kenmerken van de werkelijkheid, haar missie is om te produceren, te verrijken en verspreiden van kennis, bij te dragen aan de opbouw van een rechtvaardige en broederlijke samenleving door middel van haar activiteiten onderwijs en onderzoek, gericht op beroepsopleiding excellentie en de integrale vorming van de menselijke persoon. "

Institutionele Waarden

Haar institutionele missie te vervullen, PUC-Campinas begeleiden van de uitvoering van hun activiteiten door de volgende waarden en prestaties voorwaarden:

1. Solidariteit 2. Sociaal Engagement 3. De verantwoordelijkheid voor het milieu 4. Participatie en verantwoordelijkheid 5. De verantwoordelijkheid voor de integrale vorming van de menselijke persoon 6. Proactiviteit 7. ontwikkeling van de economische en financiële duurzaamheid

Geschiedenis van de PUC-Campinas

De geschiedenis van de PUC-Campinas begon op 7 juni 1941, toen hij geboren was de eerste eenheid van de universiteit, de Faculteit der Wijsbegeerte, Wetenschappen en Letteren. De Campinas bisdom verworven op het moment dat het oude huis eigendom van Joaquim Polycarpus spin, die bekend staat als Barão de Itapura.

In 1955, de Faculteit der Wijsbegeerte, Wetenschappen en Letteren werd Katholieke Universiteit, erkend door de Federale Raad van Onderwijs. De titel van de Pauselijke werd in 1972 door paus Paulus VI verleend.

Snel deed het herenhuis, gebouwd in de late negentiende eeuw werden kleine groep alle University cursussen. Zo hebben de nieuwe campussen ontstond volgens de behoefte van de ruimte: de Campus I, Campus II, het seminarie en het Institute of Arts.

In 2006, PUC-Campinas viert haar 65-jarig bestaan.

Locaties

  • Campinas

    Campinas, Brazilië

    Opleidingen

      Vragen