Keystone logo
Politecnico di Torino: Department of Environment, Land and Infrastructure Engineering MSc in landbouwtechniek
Politecnico di Torino: Department of Environment, Land and Infrastructure Engineering

MSc in landbouwtechniek

Turin, Italië

2 Years

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline *

Oct 2024

EUR 3.821 / per year **

Op de campus

* 1e oproep (voor alle kandidaten met een niet-Italiaanse opleiding): 22 dec - 1 feb; 2e oproep (voor alle kandidaten met een niet-Italiaanse opleiding) 7 mrt - 4 apr

** Het collegegeld voor zowel EU- als niet-EU-studenten is afhankelijk van het inkomen van de gezinseenheid. Het bedrag kan variëren tot maximaal € 3821,00 per jaar.

Invoering

In Europa zullen precisielandbouw en, meer in het algemeen, de integratie van digitale technologie in de landbouwsector in de nabije toekomst de meest invloedrijke trends worden.

Door het volgen van de zeer multidisciplinaire masteropleiding AgriTech Engineering word je een ingenieur die in staat is technologische innovatie in Landbouw 4.0 te genereren, toe te passen en te beheren.

De inter-/multidisciplinaire vaardigheden die u opdoet, bestrijken het scala aan technische toepassingen in de landbouw en garanderen u een grote flexibiliteit bij het aanpakken van problemen en het vinden van geschikte oplossingen op dit gebied. Je leert een holistische kijk op problemen te gebruiken en volledige systeemvaardigheden te bezitten. Je bent in staat om theoretische kennis om te zetten in praktische en operationele oplossingen, waarbij je zowel in groep als zelfstandig kunt werken.

Je krijgt de kans om de professionele wereld te betreden en bij te dragen aan het ontwerp en het beheer van innovatieve technologische oplossingen die worden toegepast op de landbouwproductie en -beheer, volgens criteria van ecologische duurzaamheid, circulariteit en respect voor het milieu.

Aan het einde van je studie zul je een nieuwe en unieke professionele figuur zijn, zowel nationaal als internationaal, die belangrijke werkgelegenheidskansen garandeert.

toelatingen

leerplan

Programma resultaat

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen