Keystone logo
POLIMI Graduate School of Management Internationale master in marketingmanagement, omnichannel en consumentenanalyse
POLIMI Graduate School of Management

Internationale master in marketingmanagement, omnichannel en consumentenanalyse

Milan, Italië

12 Months

Engels

Full time

Request application deadline

Oct 2024

EUR 20.000

Op de campus

Invoering

Belangrijke details

 • Startdatum: september
 • Formaat: Fulltime
 • Duur: 12 maanden
 • Collegegeld: € 18.500
 • Onderwijstaal: Engels
 • Locatie: MIP Politecnico di Milano Graduate School of Business (Milaan, Italië)
 • Vereiste kwalificatie: een 3-jarige bachelor is de minimale vereiste.

Cursus

De International Master in Marketing Management - Omnichannel & Consumer Analytics is een programma dat tot doel heeft de kennis en vaardigheden te ontwikkelen die een toekomstige manager die in marketing werkt, zou moeten hebben. Dit wordt bereikt tijdens de Master door een combinatie van activiteiten die tot doel hebben een theoretische achtergrond voor deelnemers op te bouwen, maar hen ook in staat stellen hun kennis en vaardigheden toe te passen in de echte zakenwereld, met een bijzondere focus op Italiaanse best practices. Bovendien komen studenten dankzij de unieke samenwerking met IBM, Nielsen en UM rechtstreeks in contact met de bedrijven via Business Seminars, Lectures, Workshops en Business Games.

De cursus wordt volledig in het Engels gegeven en heeft een duur van 12 maanden, beginnend in september met een basisblok met algemene inhoud, gegeven via videoclips en sessies die in digitale vorm worden afgeleverd via het MIP platform voor afstandsonderwijs.

Het IM4-programma aangeboden door MIP Politecnico di Milano is bedoeld om studenten te instrueren over managementonderwerpen die relevant zijn voor marketingmanagement met een speciale focus op de belangrijke gebieden van vandaag, zoals digitale marketing, consumentenanalyses, klantervaring en biomarketing.

De Master richt zich op het ontwikkelen van kandidaten:

 • De mogelijkheid om waardevolle klantervaringen te ontwerpen en te beheren (met een speciale gevoeligheid die wordt afgeleid door voortdurende relaties met Italiaanse en multinationale bedrijven die vooroplopen in ervaringsgerichte marketing).
 • De mogelijkheid om de mogelijkheden te benutten voor communicatie, promotie en distributie mogelijk gemaakt door ICT's en big data.
 • Het vermogen om marketingverantwoordelijkheid te ontwikkelen om het rendement op marketinginvesteringen te kwantificeren en effectief te meten.
 • Het vermogen om managementvaardigheden en creativiteit te combineren, interactie met de operaties, R&D en Finance & Control om duurzame innovaties en continue verbetering van klantrelaties te ontwikkelen.

Bezoek www.som.polimi.it/im4 voor bijgewerkte deadlines voor sollicitaties en meer informatie

Voor meer informatie en hulp bij uw aanvraag kunt u schrijven naar infomasters @ MIP .polimi.it

toelatingen

leerplan

Ideale studenten

Accreditaties

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen