Keystone logo
Point Park University Rowland School of Business

Point Park University Rowland School of Business

Point Park University Rowland School of Business

Invoering

Bij Point Park, de enige universiteit van Pittsburgh in het centrum, volg je een actievere, realistischere en professionelere opleiding. Je hebt professoren die lesgeven vanuit hun eigen praktijkervaring wanneer je een diploma volgt uit meer dan 100 bachelor-, master- en doctoraatsprogramma's die wij aanbieden.

Je hebt toegang tot succesvolle, werkende professionals binnen jouw vakgebied. Je krijgt stage en vacatures bij toonaangevende bedrijven en organisaties. En je hebt de grenzeloze culturele en amusementsmogelijkheden die alleen een stad van wereldklasse te bieden heeft.

Onze wijk Downtown Pittsburgh biedt ongerepte parken, wandelpaden langs de rivier en honderden winkels en restaurants. Het is de thuisbasis van Fortune 500-bedrijven, overheidsinstanties en non-profitorganisaties.

Het is een plek waar dagelijks meer dan 140.000 mensen komen werken en waar meer dan 7.000 mensen (inclusief 1.000 Point Park-studenten) wonen. Het is een dynamisch stadscentrum dat een dynamische universiteitservaring mogelijk maakt.

Locaties

  • Pittsburgh

    Wood Street,201, 15222, Pittsburgh

    Vragen