Keystone logo
Point Loma Nazarene University

Point Loma Nazarene University

Point Loma Nazarene University

Invoering

Point Loma Nazarene University staat bekend als vooruitstrevend. Bij PLNU, academici, geloof, en de gemeenschap zijn allemaal van vitaal belang. Studenten profiteren van deze evenwichtige benadering van onderwijs en laat PLNU bereid om na te denken, handelen, en bij te dragen aan de wereld.

Naast de meer dan 60 undergraduate studiegebieden, PLNU biedt graduate programma regionale centra in Zuid-Californië. PLNU bedient meer dan 3.500 studenten.

Wist je dat?

Sinds 2004 hebben meer dan 90 procent van de PLNU studenten die voor de toelating hebben aangevraagd om medische, tandheelkundige, optometrie, apotheek, en veterinaire scholen zijn toegelaten. In het rapport Open Doors 2008, PLNU's studie in het buitenland programma 15e in de natie (waaronder graad toekenning van instellingen master's) voor het percentage van de studenten die deelnemen - ongeveer 30 procent van afstuderen senioren hebben in het buitenland gestudeerd. PLNU is nationaal erkend voor zijn leiderschap op het gebied van duurzaamheid - het winnen van San Diego Environmental Services Recycler of the Year Award vier van de laatste zes jaar en wordt genoemd als een van Amerika's 100 groenste scholen door de Sierra Club in zowel 2010 en 2011. Door PLNU's LoveWorks korte termijn Mission programma, meer dan 2.000 studenten, docenten, medewerkers en alumni hebben de mensen geserveerd in nood in ongeveer 60 wereld gebieden. PLNU's Center for International Development onderzoekt duurzaam ondernemen en oplossingen voor de wereldwijde armoede. Sinds 2005, 22 student films / tv-programma's hebben prijzen gewonnen of verschenen op filmfestivals. PLNU's Speech en Debat Team heeft nationaal kampioen geweest in het nationale parlementaire debat Verenigingen 'jarenlange sweepstakes wedstrijd vier van de laatste zeven jaar, concurreren tegen dergelijke scholen als UC Berkeley en UCLA.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Programma Toelatingseisen

Toon uw toewijding en bereidheid om te slagen op de business school door het GMAT-examen af te leggen - het meest gebruikte examen voor toelating dat uw kritisch denk- en redeneervermogen meet.

Download de GMAT-miniquiz om een voorproefje te krijgen van de vragen die u in het examen zult tegenkomen.

Locaties

  • San Diego

    3900 Lomaland Drive San Diego, CA 92106, , San Diego

Vragen