Keystone logo
Peking University HSBC Business School (PHBS) Master of Management
Peking University HSBC Business School (PHBS)

Master of Management

Shenzhen, China

2 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

CNY 60.000 / per year

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Programma Hoogtepunten

  • Het Master of Management-programma omvat kerncursussen zoals managementeconomie, organisatiegedrag.
  • Dit is een tweejarig, voltijds programma waarin internationale studenten samen met Chinese leeftijdsgenoten leren in een omgeving van interculturele dialoog.
  • Alle cursussen worden uitsluitend in het Engels gegeven, net als alle academische ondersteuning door docenten, TA's en stafleden.
  • De faculteitsleden van dit programma hebben hun Ph.D. diploma's van vooraanstaande universiteiten over de hele wereld.

Brits programma

Momenteel PHBS een grensoverschrijdend masterprogramma in management aan. Studenten die tot de programma's worden toegelaten, studeren een jaar op de PHBS UK Campus en nog een jaar op de PHBS Shenzhen-campus. Dit programma biedt specialistische training in management en behandelt vakoverschrijdende cursussen zoals managementtheorieën, economie en organisatiegedrag, en hoe deze toe te passen op echte bedrijfskwesties. Het omvat wiskundig en logisch denken met creatief en lateraal denken voor het analyseren en oplossen van problemen.

Het heeft tot doel de student solide theoretische kennis in management te ontwikkelen, evenals het vermogen om onderzoek te doen in gerelateerde concentraties. Het is ook bedoeld om studenten voor te bereiden met geavanceerde expertise op het gebied van bedrijfsbeheer en het vermogen om oplossingen te bieden voor praktische zakelijke problemen door managementtheorieën toe te passen. Het biedt harde en zachte vaardigheden die nodig zijn om studenten te veranderen in innovatieve wereldwijde managementleiders in een breed scala van sectoren en loopbanen.

toelatingen

Beurzen en financiering

leerplan

Programma collegegeld

Accreditaties

Programma Toelatingseisen

Toon uw toewijding en bereidheid om te slagen op de business school door het GMAT-examen af te leggen - het meest gebruikte examen voor toelating dat uw kritisch denk- en redeneervermogen meet.

Download de GMAT-miniquiz om een voorproefje te krijgen van de vragen die u in het examen zult tegenkomen.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen