Keystone logo
Peoples’ Friendship University of Russia Meester in de regionale studies (Europese studies)
Peoples’ Friendship University of Russia

Meester in de regionale studies (Europese studies)

Moscow, Rusland

2 Years

Request teaching languages

Full time

Request application deadline

Sep 2023

EUR 6.800 / per year

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Master in Regional Studies (European Studies)

 • Periode van studies: 2 jaar
 • Studiepunten: 120


Programma beschrijving


Het programma voor de Master of Arts Degree in Regional Studies aan het Instituut voor Buitenlandse Talen van de Peoples 'Friendship Universiteit van Rusland is uniek in zijn inhoud en structuur. Het maakt een belangrijk element in de studies van de internationale betrekkingen.


Het programma is speciaal ontworpen om te helpen de studenten krijgen een beter begrip van hoe het mondiale systeem werkt. Het vormt de basis voor de student om de mate aan te passen door actief te worden op een specifieke regio van zijn of haar keuze om haar geografie, geschiedenis, politieke ontwikkelingen, diplomatie, economie studeren, enzovoort.


Binnen dit programma wordt de student bood een kans om uitstekende kennis van twee vreemde talen te krijgen tot het Proficiency niveau. Bovendien omvat het programma ook keuzevakken, zoals International Management, Marketing, reclame en Public Relations, instrumenteel in het beheersen van de vaardigheden die nodig zijn om in de huidige ingewikkelde internationale omgeving vrij te communiceren. Geografisch, bieden wij specialisatie in de volgende gebieden - Europese studies.


Veel van het onderzoek van de studenten doen, is zelf gekozen, zodat ze hun eigen pad van persoonlijk of beroepsmatig belang te lopen. Het resultaat is dat de leerlingen diep kunnen graven in hun vakgebied, die een rijke rendement op hun educatieve investering garandeert en verhoogt hun vermogen om een ​​belangrijke bijdrage aan de studies in dat gebied te maken.


Leerresultaten


Het programma is om studenten die een MA postdoctorale cursus om een ​​diepgaande en adequate kennis van de uitgebreide regionale studies in het buitenland te krijgen trainen. Lezingen, seminars en geschreven papieren zijn bedoeld om de leerlingen te begeleiden in het leren om hun theoretische kennis toe te passen op concrete studies van de regio of het land van hun keuze. Het programma is om MA studenten een diepgaande idee over de betrekkingen tussen Rusland en de staten in de regio profiel te geven, deze relaties getraceerd in een historische terugblik met een nadruk op de moderne geïntegreerde internationale en regionale studies, en verder naar het hebben studenten de vaardigheden van de toegepaste analyses van regionale prioriteiten van het buitenlands beleid van Rusland. Het is bedoeld om de MA studenten de vaardigheden van onafhankelijke studie van de huidige economische situatie in de regio profiel, en het vermogen om een ​​wetenschappelijke verklaring van de belangrijkste oorzaken en patronen van economische, sociale en politieke processen die plaatsvinden in de individuele ontwikkeling van leren landen van het profiel regio, en hun onderlinge samenhang en interactie openbaren met soortgelijke ontwikkelingen op regionaal en mondiaal niveau.


Carrièremogelijkheden


Het Programma afgestudeerden zullen in staat zijn om een ​​baan te krijgen in het toonaangevende Russische en buitenlandse ondernemingen van verschillende profielen, of dieper in hun vakgebied en een belangrijke bijdrage leveren aan de onderzoeken in dat gebied.


Toelatingseisen


Kandidaten voor de MA programma moet BA in de geesteswetenschappen. Het niveau van het Engels moet Upper Intermediate of hoger.


Collegegeld: 8650 US $ / 6800 Euro

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • Master in multilevel governance in Europa
  • Lille, Frankrijk
 • Master in Europese studies: transnationale en mondiale perspectieven
  • Leuven, België
 • Master in Oost-Europese en Russische studies
  • Vilnius, Litouwen