Keystone logo
Pasco Hernando State College

Pasco Hernando State College

Pasco Hernando State College

Invoering

Pasco-Hernando State College combineert hightech onderwijsfaciliteiten en ultramoderne programma's met een focus op lesgeven voor het succes van studenten.

Met zes handige locaties kunnen studenten persoonlijke aandacht, kleine klassen, hoog gekwalificeerde docenten en collegegeld en vergoedingen verwachten die tot de meest betaalbare in de staat Florida behoren.

Onze Associate in Arts (AA) -opleiding biedt een solide basis in de kunsten en wetenschappen. Succesvolle afronding van de AA-graad van PHSC garandeert een naadloze overdracht naar een van de openbare universiteiten of staatscolleges van Florida op junior niveau.

PHSC biedt training voor meer dan 30 veelgevraagde carrières in het bedrijfsleven, gezondheid, industrie en technologie, en openbare dienstverlening via een nieuwe bachelordiploma, een Associate in Science-graad en certificaatprogramma's.

Bij PHSC bieden we educatieve mogelijkheden voor studenten van alle leeftijden en capaciteiten. Ons "Opendeur" -beleid verwelkomt alle afgestudeerden van de middelbare school en GED-ontvangers. En we hebben vijf locaties in de buurt om u van dienst te zijn in Brooksville, Dade City, New Port Richey, Spring Hill en Wesley Chapel.

Locaties

  • New Port Richey

    Ridge Road,10230, 34654, New Port Richey

    Vragen