Keystone logo
Parker University

Parker University

Parker University

Invoering

Parker University loopt voorop in patiëntgerichte collaboratieve en conservatieve gezondheidszorg, klinische praktijk, onderzoek en dienstverlening.

Parker University is een regionaal geaccrediteerde particuliere universiteit die certificaat-, niet-gegradueerde en afgestudeerde opleidingen aanbiedt in de gezondheidszorg en bedrijfsgerelateerde gebieden via meerdere leveringsformaten en leeromgevingen. De universiteit ademt een cultuur van levenslang leren, onderzoek en dienstverlening.

Parker University biedt haar diverse bevolking ondersteunende diensten en leermogelijkheden om de nodige vaardigheden te ontwikkelen voor succesvol werk en loopbaanontwikkeling.

We zijn trots op onze positie binnen de bruisende zorgmarkt. Met 35 partnerschappen voor privépraktijken en een geïntegreerd klinisch curriculum met het Veterans Affairs Hospital, pleiten we resoluut voor het belang van het dienen van de gemeenschap en het bevorderen van onze praktijk van wetenschappelijk onderbouwd onderwijs. Ons onderzoeksinstituut werkt eraan om onze bevindingen en vorderingen naar de mainstream te brengen door middel van internationale erkenning en samenwerking. We bevorderen de gezondheidszorg door middel van gemeenschap en een stevige basis in de wetenschap.

Locaties

  • Dallas

    Walnut Hill Lane,2540, 75229, Dallas

    Vragen