Keystone logo
Paris College of Art

Paris College of Art

Paris College of Art

Invoering

Paris College of Art is een dynamisch forum voor het uitwisselen van ideeën, methoden en professionele ervaring. Onze studenten en docenten combineren nieuwsgierigheid, experimenten en enthousiasme bij het nastreven van leren.

Bij Paris College of Art geloven we dat het vinden van een ontwerpoplossing, het creëren van een kunstwerk en het faciliteren van de productie van een creatief team intellectuele processen van onmiskenbare waarde zijn. Het ontwikkelen van kritisch bewustzijn door middel van hands-on onderzoek en discussie is essentieel voor professionele rijping en individuele groei. Artistieke praktijk vereist een hoge mate van persoonlijke toewijding en discipline, en we verwachten van onze studenten dat ze actief deelnemen aan de les, zodat ze verschillende gezichtspunten kunnen verkennen en onze creatieve middelen kunnen gebruiken.

Paris College of Art is geworteld in een stad van primaire kunst- en designproductie. Het ervaren van het unieke van de Parijse metropool vormt een rijke bron van visuele inspiratie. Door deze ervaring te delen met mensen uit meer dan 40 verschillende landen, krijgen onze studenten een uniek perspectief op de verscheidenheid aan uitdrukkingen die over de hele wereld bestaan.

Paris College of Art zet zich in voor het principe van gelijke kansen in onderwijs en werkgelegenheid, en verbiedt discriminatie en intimidatie van studenten, sollicitanten, werknemers of leden van de gemeenschap vanwege ras; kleur; nationale of etnische afkomst; leeftijd; religie; onbekwaamheid; seksuele geaardheid; geslacht; genderidentiteit en expressie; genetica; Veteranen Status; en elk ander kenmerk dat wordt beschermd door de toepasselijke wetgeving. We verwachten van alle PCA-medewerkers, studenten en leden van de gemeenschap dat ze zich bij deze verbintenis aansluiten en deze nakomen.

De erfenis van Paris College of Art en zijn succesvolle afgestudeerden is iets om trots op te zijn en aan bij te dragen in de komende jaren.

Missie

Paris College of Art , een nieuwe naam voor een hogeschool met meer dan 30 jaar ervaring, bevordert de artistieke en intellectuele rijping van veelbelovende studenten tot uitzonderlijke kunstenaars, kunsthistorici, fotografen, ontwerpers en ontwerpmanagers.

Geworteld in het Parijse landschap, geïnformeerd door de Europese kunst- en designwereld, gevoed door een faculteit van leiders in de creatieve industrie van over de hele wereld, en aangevuld door studenten uit meer dan 50 landen, is Paris College of Art een echt internationale universiteit.

Paris College of Art is opgericht als een onafhankelijke instelling voor het verlenen van diploma's met als missie:

 • Bieden van de hoogste internationale standaard van kunst- en designonderwijs onderwezen binnen een Amerikaans pedagogisch paradigma, terwijl we worden beïnvloed, geïnformeerd en puttend uit onze Frans/Europese omgeving;
 • Open Franse onderwijskansen voor de wereld en internationaal onderwijs voor de Fransen.

Visie voor 2022

Paris College of Art bedient een multinationale studentenorganisatie die de educatieve ervaring verrijkt door de waarden en ervaringen van hun respectieve tradities naar de studio / klas te brengen en ervoor te zorgen dat elke afgestudeerde zichzelf in een mondiale context zal begrijpen en voorbereid is op de hedendaagse professional marktplaats in kunst en design.

Locaties

Locaties
 • Paris

  15 rue Fénelon , 75010, Paris

  • facebook
  • twitter
  • youtube
  • linkedin
  • instagram

Vragen