Keystone logo
© Palo Alto University
Palo Alto University

Palo Alto University

Palo Alto University

Invoering

Palo Alto University (PAU), een particuliere universiteit zonder winstoogmerk in het hart van Silicon Valley in Noord-Californië, is toegewijd aan het aanpakken van dringende en opkomende problemen op het gebied van psychologie en counseling om op billijke wijze te voldoen aan de behoeften van de diverse gemeenschappen van vandaag.

Wie we zijn

PAU biedt undergraduate en graduate programma's met online, hybride en residentiële opties. Een betrokken faculteit, die een belangrijke bijdrage levert aan hun vakgebied en gedijt als leraren en mentoren, bereidt beoefenaars, onderzoekers en leiders voor door middel van rigoureuze educatieve programma's, onderzoek en uitgebreide praktische klinische praktijkmogelijkheden. Als je dit allemaal samenvoegt, creëert PAU een erfenis van zelfverzekerde, competente en medelevende professionals die voorop lopen in psychologie en counseling en elke dag een verschil maken in het leven van anderen.

PAU biedt doctoraats-, master- en bachelorprogramma's, evenals hands-on klinische training.

Geschiedenis van PAU

PAU werd in 1975 opgericht als de Pacific Graduate School of Psychology (PGSP), een onafhankelijke, professionele school en in augustus 2009 opnieuw opgericht als Palo Alto University . De doctoraatsprogramma's van PAU zijn sinds 1986 continu geaccrediteerd door WASC en zijn geaccrediteerd door de American Psychological Association (APA) en zijn master in counselingprogramma's door de Council for Accreditation of Counseling & Related Educational Programs (CACREP).

PAU in de Gemeenschap

PAU heeft veel samenwerkingsverbanden met maatschappelijke organisaties en instellingen, waaronder Stanford School of Medicine, het Department of Veterans Affairs en andere organisaties voor geestelijke gezondheidszorg.

PAU's Gronowski Center-onderwijskliniek levert goedkope geestelijke gezondheidszorg aan de lokale gemeenschap en biedt tegelijkertijd waardevolle, begeleide training aan PAU-afgestudeerde studenten. Daarnaast sponsort PAU verschillende academische onderzoekscentra die zich toeleggen op de geestelijke gezondheid van kinderen, evidence-based zorg voor LGBTQ-cliënten, uitmuntendheid in diversiteit en gemeenschapszorg, en op internet gebaseerde wereldwijde gezondheidszorg.

Visie, Missie, Strategische Pijlers

PAU's pad naar inclusieve uitmuntendheid: strategisch plan 2021-2026

Visie

Een wereld waarin inzicht in menselijk gedrag het welzijn verbetert en bijdraagt aan rechtvaardige en inclusieve gemeenschappen.

Missie

Door middel van onderwijs, onderzoek en training in psychologie en counseling, bereidt PAU haar studenten voor op het aanpakken van dringende en opkomende problemen die op billijke wijze voldoen aan de behoeften van onze steeds veranderende menselijke conditie.

waarden

De waarden van PAU zijn opnieuw bevestigd door ervaringen, groepsdiscussies, enquêtes en focusgroepen. De vijf hieronder beschreven waarden drukken PAU uit als een organisatie die haar kenmerkende cultuur begrijpt en een wereld ondersteunt waarin inzicht in menselijk gedrag het welzijn verbetert en bijdraagt aan rechtvaardige en inclusieve gemeenschappen.

183672_values2x.jpg

Bij PAU ervaren studenten het volgende:

 • Faculteit met rijke, op onderzoek gebaseerde achtergronden en uitstekende onderwijsmethoden.
 • Klinische training met licentie-opties.
 • Hoog stagerendement inclusief:
  • 99% APA-geaccrediteerd matchpercentage voor 2020-21 voor het PhD-programma
  • 100% APA-geaccrediteerde stage match rate voor het PGSP-Stanford PsyD Consortium programma (in 2013 en 2014; zie APA Data)
  • 98% praktijkplaatsingspercentage voor het MA Counseling-programma.
 • Collegegeldstabilisatie, garanderen dat er geen collegegeldverhogingen plaatsvinden voor de duur van het programma van een student.
 • Regionale accreditatie door de WASC Senior Colleges and Universities Commission (WSCUC) voor alle graden.
 • Accreditatie van de American Psychological Association (APA) voor de PhD- en PsyD-programma's

Palo Alto University (PAU), opgericht in 1975 als de Pacific Graduate School of Psychology, is een non-profit, regionaal geaccrediteerde instelling die zich inzet voor het verbeteren van levens door middel van onderwijs en onderzoek, verankerd in psychologie, counseling, klinische training en praktijk in een diverse samenleving.

Palo Alto University (PAU) biedt hoogwaardig, op maat gemaakt, competitief onderwijs met wereldberoemde docenten en instructeurs, op bachelor-, master- en doctoraatsniveau.

Locaties

 • Palo Alto

  Arastradero Road,1791, 94304, Palo Alto

  Vragen