Keystone logo
Pacifica Graduate Institute

Pacifica Graduate Institute

Pacifica Graduate Institute

Invoering

72267_DSC03256_preview.jpeg

Onze missie

Pacifica Graduate Institute is een geaccrediteerde graduate school die masters en doctoraatsopleidingen aanbiedt die zijn ingekaderd in de tradities in de dieptepsychologie. Het instituut heeft een educatieve omgeving gecreëerd die respect voor culturele diversiteit en individuele verschillen voedt, en een academische gemeenschap die een geest van vrij en open onderzoek bevordert. Studenten hebben toegang tot een indrukwekkende reeks educatieve bronnen op de twee campussen van Pacifica, die zich beide bevinden tussen de uitlopers van de kust en de Stille Oceaan, een paar kilometer ten zuiden van Santa Barbara, Californië. "Pacifica is een missie met een instituut. De missie, 'anima mundi collende gratia', (die de ziel van en in de wereld verzorgt) heeft een letterlijke menigte van anderen over de hele wereld geïnspireerd - degenen die nu het vuur van de visie zelf dragen. De intensiteit van die roeping is de zaadimpuls die in de dromen van velen wordt gedragen. Wanneer ze wordt gecultiveerd, opent deze zielsvonk, geworteld in de geanimeerde aanwezigheid van de diepe psyche, zich voor persoonlijke vervulling en een meer rechtvaardige en vruchtbare planeet. In een steeds complexere wereld bieden de studiebeurs en de service van de faculteit, medewerkers, alumni en studenten van Pacifica een op de ziel gerichte "intelligentie" die een integraal onderdeel is van wat er nu van ons wordt gevraagd. "
- Stephen Aizenstat, Ph.D., bondskanselier, stichtend president.

72268_DSC03904_preview.jpeg

Mission Statement Pacifica Graduate Institute

De missie van Pacifica Graduate Institute is het bevorderen van creatief leren en onderzoek op het gebied van psychologie en mythologische studies, omkaderd in de tradities van de dieptepsychologie.

Door het creëren van een educatieve omgeving met een geest van vrij en open onderzoek, consistent met de erkende waarden van academische vrijheid, is Pacifica toegewijd aan het cultiveren en oogsten van de gaven van de menselijke verbeelding. Zodat deze inzichten van invloed kunnen zijn op de persoonlijke, culturele en planetaire belangen van onze tijd, is deze toewijding vervat in het motto: animae mundi colendae gratia - ter wille van het verzorgen van de ziel in en van de wereld.

Origins

Pacifica traceert veel van zijn centrale ideeën over het erfgoed van oude verhalenvertellers, toneelschrijvers en filosofen uit alle landen die de werking van de verbeelding opnamen. De erfenissen van deze vroege mannen en vrouwen zijn geëvolueerd in meerdere culturele contexten, waaronder de systematische verkenningen van het onbewuste door Freud, Jung en andere theoretici van de psychologieën van deze eeuw. De concepten van dieptepsychologie vloeien voort uit deze lange ontwikkeling en vormen de kern van de oriëntatie van Pacifica. Deze ideeën - zoals het belang van symbool en metafoor in persoonlijke en culturele beelden of de erkenning van het dynamische samenspel tussen de natuurlijke wereld en de wereld van de menselijke psyche - zijn verwoord in alle programma's van het instituut. Pacifica studenten en faculteit dragen verder bij aan deze rijke hoeveelheid kennis door de fijne kneepjes van de menselijke verbeelding. Uitbreiding van de concepten van psychologie en mythologische studies buiten het persoonlijke, voorbij de spreekkamer en buiten het klaslokaal, zien we psychologisch leven als een evolutionaire ontwikkeling in de natuur, levend in alle verschijnselen en systemen van onze wereld. Bij het bestuderen en werken met deze multidimensionale uitwisselingen faciliteren we bijdragen aan de hedendaagse zorgen van onze wereld door middel van dialogen tussen de psyche van het individu, de mythologieën van de cultuur, de collectieve menselijke verbeelding en de levende planeet.

72269_DSC03397_preview.jpeg

Kernwaarden / Ideeën

Door de jaren heen heeft Pacifica een aantal kernwaarden / -ideeën ontwikkeld die als leidraad dienen voor het institutionele leven, de leerplanontwikkeling en beoordelingsmethoden.

Logo's: het idee dat academische excellentie centraal staat in wat ons curriculum, onderzoek en wetenschap informeert - aangetoond door bewuste reflectieve aandacht voor nieuwe kennis die veilig rust op de tradities van het verleden die de ontwikkeling van de hele persoon (intellect, droom, intuïtie) informeren , symptomen, gevoel, verbeeldingskracht en andere manieren van weten) in relatie tot de grotere sociale wereld.

Eros: Het belang van open communicatie, respectvolle relaties, zorgzaamheid en een oprechte aandacht voor een diverse gemeenschap waarin liefde voor leren een nobel doel van de menselijke geest is.

Bewustzijn: het bewustzijn van Pacifica als een "psychologische gemeenschap" met een verbinding met de diepe psyche - aandachtige aandacht wordt gegeven aan persoonlijke en gemeenschapsintrospectie, het bewust neigen van de schaduw van bewustzijn, en een respect voor het zonne-denken (reden) en de maan reflectie (droom en verbeelding).

Integriteit: de noodzaak van een rechtvaardige, psyche-gecentreerde houding die is geworteld in de 'wijsheidstradities' en die is toegewijd aan het cultiveren van een eerlijke en zorgzame aanwezigheid onder onszelf, onze studenten en de wereld om ons heen.

Dienstbaarheid: voor onszelf als unieke menselijke wezens, voor anderen binnen de Pacifica gemeenschap en voor diegenen die we in de wereld betrekken via ons voorbeeld, lezingen, lezingen, workshops, schrijven, onderwijzen; het vermogen om door culturele vormen heen te kijken; de kunst om het geïncarneerde en het onzichtbare te hosten; en onze voortdurende service op onze gebieden van Dieptepsychologie, Mythologische Studies en de Geesteswetenschappen.

Rentmeesterschap: zorg voor de ziel van de wereld zoals uitgedrukt in het motto van Pacifica, "animae mundi colendae gratia", dat op alle niveaus duurzaam wordt - van onze manier van actief aanwezig zijn in imaginaal onderzoek tot onze aanwezigheid in de grotere aardegemeenschap - van werkbelasting naar landgebruik , van onze manier van zakendoen tot ons model van zakendoen.

Locaties

 • Carpinteria

  Lambert Campus 249 Lambert Road, CA 93013, Carpinteria

  • Santa Barbara

   Ladera Campus 801 Ladera Lane, CA 93108, Santa Barbara

   Vragen