Keystone logo
Pacific Lutheran University Master of Science in Marketing Analytics
Pacific Lutheran University

Master of Science in Marketing Analytics

Tacoma, Verenigde Staten

9 Months

Engels

Full time

01 Jul 2024

Sep 2024

USD 1.104 / per credit *

Blended, Afstand leren

* $ 39.744 voor het hele programma

Invoering

De Master of Science in Marketing Analytics (MSMA) aan Pacific Lutheran University is ontworpen om professionals met verschillende achtergronden uit te rusten met de tools die ze nodig hebben om een carrière in marketinganalyse te ontwikkelen. Dit kan in slechts negen maanden of in ruim 21 maanden worden voltooid.

De MSMA is een door STEM aangewezen programma dat kwantitatieve nauwkeurigheid en kwalitatieve rijkdom combineert. Deze opleiding benadrukt de toepassing van verkennend en meetbaar onderzoek via klantprojecten, waardoor studenten effectief worden voorbereid op een naadloze overgang naar een bevredigende loopbaan.

Het programma biedt twee opties: een volledig online traject en een hybride traject, waarvan de laatste enkele lessen op de campus omvat.

  • De online track biedt synchrone en live online lezingen met actieve klasinteractie buiten werktijd. Er zullen aanvullende asynchrone lesmaterialen en -activiteiten worden geregeld. Studenten hebben de flexibiliteit om lessen bij te wonen vanuit het comfort van hun huis of op elke locatie, terwijl ze profiteren van persoonlijke, geïndividualiseerde interactie en ondersteuning van docenten en personeel.
  • Studenten op de hybride track volgen hetzelfde curriculum en schrijven zich in voor veel van dezelfde online lessen als studenten op de online track. Daarnaast zullen studenten per semester deelnemen aan ten minste één cursus die wordt gehouden op de PLU-campus in een traditionele klassikale setting.

Internationale studenten op het hybride traject komen in aanmerking voor F-1- of J-1-visumondersteuning als ze het programma binnen 9 maanden voltooien. Als ze kiezen voor het programma van 21 maanden, komen ze pas in het tweede jaar in aanmerking voor F-1- of J-1-visumondersteuning.

toelatingen

Programma resultaat

Ideale studenten

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen