Keystone logo
Pan Africa Christian University

Pan Africa Christian University

Pan Africa Christian University

Invoering

PAC Universiteit

PAC University is de Leadership University of Choice, gecharterd door de Commissie voor Universitair Onderwijs in Kenia.

Het is een kosmopolitische instelling van hoger leren met studenten, personeel en faculteit getrokken uit naties in Afrika en de wereld. Onze diversiteit biedt u een uniek platform voor een uitgebreid wereldbeeld door middel van gezonde sociale interacties.

PAC University biedt een bevorderende leer-leeromgeving die leerkrachtig en interactief maakt en een thuis weg van onze studenten creëert.

Onze docenten omvatten zowel lokale als internationale faculteit, die hoog opgeleid zijn van bekende instellingen wereldwijd. Door hun harde werk en gepersonaliseerde aandacht zullen ze u mentoriseren om de leider te worden die God heeft ontworpen om u te zijn.

De universiteit van PAC is meer dan een academische instelling. Elke ervaring is opzettelijk ontworpen om een ​​holistische benadering van leiderschapsontwikkeling te bieden.

De academische ervaring voldoet aan de spirituele en extra curriculaire ervaringen om een ​​perfecte mix te maken die de verrijking van de PAC-universiteit vormt.

ONZE VISIE:

Om een ​​christelijke universiteit van wereldklasse te zijn, gekenmerkt door hoogwaardig, transformatief en waardegericht onderwijs.

Onze missie:

Om transformerende goddelijke christelijke leiders te ontwikkelen door training, onderzoek en innovatie voor dienst aan God in de kerk en gemeenschap.

Onze kernwaarden

  1. Uitvoering van de waarheid en de morele integriteit 2. Beklemtonen van het belang van mensen 3. Wederzijds respect en samenwerking voor de diverse gemeenschappen van PAC 4. Prioriteit en focus op bijbelse en spirituele vorming 5. Relevantie van opleiding in inhoud, structuur en proces 6. Uitmuntendheid in het werk, geestelijke wandel en service onder studenten, faculteit en personeel 7. Leiderschapsvaardigheden van leerlingen, studenten en faculteiten

Onze Core Commitments

  1. Kwaliteitsborging op praktijkervaring en leiderschapsontwikkeling 2. Gemeenschap van het geloof uit diverse culturen die de missie van de PAC en de verklaring van het geloof omarmt 3. Kwaliteitsonderwijs en leuning 4. Werkend hoogwaardig professioneel personeel 5. Informatietechnologie 6. Strategische planning en evaluatie 7. Uitreiking van de samenleving door middel van verschillende communicatiemiddelen in het bouwen van strategische allianties en het bevorderen van de zoektocht naar waarheid, liefde en rechtvaardigheid 8. Onderzoek en wetenschap om kritieke sociale problemen aan te pakken 9. Gemeenschapsdienst door een toonaangevend christelijk hulpcentrum te zijn voor de samenleving

Onze doelstellingen:

  1. Opleidingen op universitair niveau in het hoger onderwijs voor christelijk geloof en praktijk geven; Voorbereiden voor de kerken van Afrika: volwassen, toegewijd en conscientious ministeriële leiders om te dienen met bevoegdheid in ministeries van de kerk; 2. Studenten uitrusten voor christelijke dienstverlening in posities van leiderschap en activiteit in diverse christelijke ministeries en seculiere beroepen; 3. Kennis en vaardigheden ontwikkelen en doorgeven via onderzoek en opleiding op universitair niveau; 4. Kennis verder bewaren, ontwikkelen, produceren, verwerken, overdragen en verspreiden en daarmee het spirituele, religieuze en intellectuele leven en culturele ontwikkeling van Kenia en Afrika in het algemeen stimuleren; 5. Om een ​​effectieve rol te spelen in de ontwikkeling en uitbreiding van de Afrikaanse Kerk en zijn leiderschap.

Specifiek willen we in elke student ontwikkelen:

  1. Een levendige, groeiende relatie met God; 2. Een gezonde evangelische theologische basis, gebaseerd op het begrijpen van de historische achtergrond en de context van de Bijbel, de juiste methode van bijbelse interpretatie en gevoeligheid voor de Heilige Geest; 3. Een intelligente inzet om God, de kerk en de wereld opofferende te dienen volgens de gaven die God heeft gegeven.

Locaties

  • Nairobi

    OUR CONTACTS Pan Africa Christian University | P.o Box 56875 – 00200, Nairobi | Kenya. Call Centre +254205293034, Main Campus: +254721932050, +254734400694 Valley Road Campus: +254202318203 Email: [email protected] / [email protected] | Website: www.pacuniversity.ac.ke Facebook: www.facebook.com/pacuniversity and Twitter twitter.com/PacUniversity1.

    Vragen