Keystone logo
Örebro University

Örebro University

Örebro University

Invoering

Örebro University is een jonge, moderne en snelgroeiende universiteit met een ambitieuze agenda voor de toekomst. Onze studenten en onderzoekers zijn het levende bewijs van ons doel om een aantrekkelijke plek te creëren voor zowel werk als studie.

Onze visie - de moed om te beoordelen en het vermogen om te evolueren - vormt de basis van ons dagelijkse werk. Onze masterstudenten komen van over de hele wereld en profiteren van nauw contact met andere studenten, docenten, onderzoekers en professoren - onze klassen zijn nooit groter dan 30 studenten.

Wij bieden hoogwaardige internationale masterprogramma's in verschillende disciplines: sociale wetenschappen, communicatie, statistiek, informatica, scheikunde, robotica, geneeskunde, fysiologie en economie.

We hebben twee campussen - de hoofdcampus en onze gespecialiseerde medische campus.
Beide zijn goed verbonden met het centrum van Örebro en liggen dicht bij de natuur.

Örebro heeft ook een van de meest uitgebreide sport- en evenementenselecties in elke stad in Zweden, en is benijdenswaardig gelegen - Stockholm, Göteborg en zelfs Oslo zijn rechtstreeks vanuit Örebro te bereiken.

We hebben een bereik van afdelingen opgezet om hulp y OU van het registreren belangstelling voor de registratie voor studie. Als een aspirant-student, y OU directe hulp bij de aanvraag proces kan krijgen; eenmaal geaccepteerd, bieden we speciale ondersteuning met accommodatie, vragen over visa en meer. Als y OU aankomt in Örebro, y OU zal worden begroet door onze Student Support team, die een uitgebreide inleiding programma te organiseren voor nieuwkomers.

Als je OU op zoek bent naar een masteropleiding van hoge kwaliteit en het beste dat Zweden te bieden heeft, wil ervaren, overweeg dan Örebro University als je eerste keuze.

toelatingen

Locaties

  • Örebro

    Örebro University , SE-701 82, Örebro

Vragen