Keystone logo
Oregon State University

Oregon State University

Invoering

Het College of Earth, Ocean and Atmospheric Sciences is het centrum van aardwetenschappelijk onderzoek en academische programma's aan de Oregon State University . Onze wetenschappers en studenten bevinden zich op de frontlinie van ontdekkingen, van de diepten van de oceaan tot afgelegen bergtoppen, van onze achtertuinen tot de uiteinden van de aarde, en van de ultramoderne laboratoria in onze hallen tot de gemeenschappen die we dienen met de uitkomsten van ons onderzoek. In alle disciplines staat onze faculteit bekend om hun wetenschap en gewaardeerd om hun expertise.

Ons geologieprogramma verkent de planeet al meer dan een eeuw.

Ons oceanografieprogramma is gerangschikt nr. 3 in de wereld.

Oregon State University wordt door het tijdschrift Nature gerangschikt als een van de sterkste programma's voor aard- en milieuwetenschappen ter wereld en onze programma's hebben ertoe geleid dat Oregon State de status van "een van de beste universiteiten voor het oplossen van klimaatverandering" heeft verworven.

Vier van onze faculteitsleden hebben bijgedragen aan IPCC-rapporten (Intergovernmental Panel on Climate Change), die worden beschouwd als de wetenschappelijke gouden standaard voor het beoordelen van het risico van door de mens veroorzaakte klimaatverandering.

We zijn de thuisbasis van een van de grootste archieven van sedimentkernen van het land, waardoor we het verleden beter kunnen begrijpen en toekomstige omstandigheden op onze planeet kunnen voorspellen.

Onze faculteit heeft de hoogste onderscheiding verdiend van de meest gerespecteerde verenigingen en stichtingen, waaronder een MacArthur "Genius Fellowship", een Alfred P. Sloan Foundation Fellowship en meer dan een dozijn fellowships van de American Geophysical Union.

Locaties

  • Corvallis

    Corvallis, Verenigde Staten

    Vragen