Keystone logo
Oslo Met University

Oslo Met University

Oslo Met University

Invoering

OsloMet is een stedelijke universiteit met een divers academisch profiel en een duidelijke internationale oriëntatie. Door het onderzoek dat we uitvoeren en de studenten die we opleiden, probeert OsloMet in te spelen op de behoeften van de samenleving en de arbeidsmarkt. OsloMet is vooruitstrevend en toegewijd aan het adopteren van nieuwe technologieën en innovatieve oplossingen die de manier waarop de universiteit wordt beheerd, verbeteren.

Onze waarden

Aan het leren

In nauwe samenwerking met de samenleving en werkgevers dragen onze kennis en ervaring bij aan het leren en aan de modernisering van onze opleidingen. Het draagt ook bij aan de ontwikkeling van de instelling, de individuele studenten en medewerkers.

Innovatief

Innovatie vereist samenwerking tussen disciplines, beroepen en belanghebbenden in de samenleving. Ons doel is om nieuwsgierig en open te zijn in onze omgang met de samenleving, werkgevers en bedrijven, en we zullen nieuwe kennis produceren die oplossingen biedt voor de uitdagingen van morgen.

Verschillend

Onze locatie in de regio Oslo geeft ons goede kansen om de diverse bevolking van de stad te begrijpen en hiervan te profiteren. We zullen gelijkheid en begrip bevorderen - in de samenleving in het algemeen en onder onze studenten en medewerkers in het bijzonder.

Locaties

  • St. Hanshaugen

    Pilestredet,46, 0167, St. Hanshaugen

    Vragen