Keystone logo
Old Dominion University

Old Dominion University

Old Dominion University

Invoering

Invoering

De online Old Dominion University bieden spannende leermogelijkheden en de kennis en ervaring van bekroonde docenten van wereldklasse. Ze zijn ideaal om te voldoen aan de behoeften van de huidige studenten.

Kwaliteit onderwijs

Old Dominion University, gelegen in de kustplaats Norfolk, is Virginia's ondernemende doctorale onderzoeksuniversiteit met meer dan 24.000 studenten, strenge academici, een energieke woongemeenschap en initiatieven die jaarlijks $ 2,6 miljard bijdragen aan de economie van Virginia. Met legendarische wortels die bijna 100 jaar geleden begonnen, is ODU nu een van de weinige openbare universiteiten met een Carnegie Foundation "Doctoral Universities: Higher Research Activity"-onderscheiding. Onze professoren creëren kennis, maar delen die ook. Als bewijs van de kwaliteit van zijn programma's is Old Dominion University geaccrediteerd door de Commission on Colleges of the Southern Association of Colleges and Schools voor het toekennen van baccalaureaten, masters, onderwijsspecialisten en doctoraten. Daarnaast zijn tal van studieprogramma's aan de universiteit individueel geaccrediteerd door gespecialiseerde instanties die zijn erkend door de Council on Higher Education Accreditation.

Handige cursussen Door synchrone en asynchrone online cursussen aan te bieden, stelt ODU studenten in staat hun opleiding voort te zetten en toch te voldoen aan de eisen van gezin en werk. Meer informatie over onze online leeromgeving hier .

Ondersteuningsservices Old Dominion University biedt dezelfde academische ondersteuning en bronnen voor online studenten als voor studenten op de campus. Ontdek onze online academische bronnen hier . Technische ondersteuning is de hele dag en nacht beschikbaar, elke dag van het jaar.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

  • Norfolk

    Old Dominion University, Office of Distance Learning, Gornto Hall #401, VA 23529, Norfolk

Vragen