Keystone logo
OBS Business School

OBS Business School

OBS Business School

Statistieken

OBS in cijfers

OBS Business School is de eerste 100% online business school in Spanje. Sinds 2006, het jaar van oprichting, heeft de School meer dan 20.000 managers en professionals opgeleid. Met meer dan 250 actieve docenten in 25 verschillende landen is OBS een leider in innovatieve programma's die anticiperen op veranderingen in de zakelijke omgeving. Daarnaast biedt de school een dubbele graad, samen met de Universiteit van Barcelona, de belangrijkste openbare universiteit in Spanje met meer dan 560 jaar geschiedenis.

Onze studenten bestaan uit mensen van 45 verschillende nationaliteiten en 5 verschillende continenten, waarvan 55% mannen en 45% vrouwen. Opgemerkt moet worden dat 95% van onze studenten een universitair diploma heeft en 32% een MBA- of Masterdiploma. Ten slotte bevat 100% professionele ervaring en 77% is CEO of manager.

Een van de grootste bijdragen van OBS Business School was de ontwikkeling van een flexibele methodologie waarmee studenten gezins-, werk- en academische leven kunnen combineren. Dankzij deze methodologie hebben we het afgelopen jaar meer dan 2.900 professionals opgeleid en de indicatoren van follow-up en afronding van studies in OBS registreren gemiddeld 91%. Om deze reden zijn we erg trots om te zeggen dat 9 van de 10 studenten ons aanbevelen.

Kortom, OBS dekt de behoefte aan continue opleiding van hoge kwaliteit zonder fysieke barrières, wat het mogelijk maakt om de professionele ontwikkeling die de markten van vandaag eisen te verzoenen met ons professionele leven.

  Ranglijsten

  In de categorie programma's heeft de Ibero-Amerikaanse ranglijst van online training in het Spaans 6 OBS masters gekozen als de beste online programma's in hun categorieën. Het is de Global MBA (Beste Online MBA), Master in Marketing Management en Commercieel Management (Beste Master in Online Marketing Management), Master in Human Resources Management (Beste Master in Online Human Resources Management), Master in Project Management (Beste Master in Project Management online), Master in Supply Chain Management & Logistics (Beste Master in Supply Chain Management online) en Master in Financieel Management (Beste Master in Financieel Management online).

  Maar dit is niet alles, en het is dat OBS Business School is erkend als de 2e beste business school door de "Ranking of Online Higher Education Institutions", uitgevoerd door het adviesbureau Hamilton Global Intelligence .

  Daarnaast zijn de Master in Digital Transformation and Business Development en de Master in Innovation and Entrepreneurship door de Eduniversal Best Masters Worldwide 2015-2016 Ranking beschouwd als twee van de beste ter wereld in hun kennisgebieden.

  Locaties

  • Barcelona

   Avinguda Josep Tarradellas i Joan 171-175, L’Hospitalet de Llobregat, Barcelona, 08901, Barcelona

   • Bogotá

    Calle 76,No. 11-35 Piso 6, , Bogotá

    • Lima

     Edificio Prisma Tower Av. Juan de Aliaga N° 425, piso 7 oficina 704 Magdalena del Mar, , Lima

     Vragen