Keystone logo
Oakland University - School of Business Administration Master of Science in Informatie Technologie Management - Persoonlijk
Oakland University - School of Business Administration

Master of Science in Informatie Technologie Management - Persoonlijk

4 Semesters

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

04 Sep 2024

USD 1.027 / per credit *

Op de campus

* voor niet-ingezetenen $871,50

Invoering

Of het nu gaat om het benutten van de kracht van data om bedrijfsprocessen te verbeteren of het beschermen van de digitale activa van een organisatie, studenten in Oakland University's STEM-aangewezen Master of Science in Information Technology Management (MSITM) programma doen de essentiële kennis en vaardigheden op om de digitale transformatie te leiden. Door middel van een programma gebaseerd op ervaringsleren, waaronder door bedrijven gesponsorde projecten, worden afgestudeerden van OU's MSITM-programma voorbereid op een loopbaan in het beheren, ontwerpen en creëren van informatiesystemen en -technologieën.

Studenten hebben de mogelijkheid om zich aan te melden voor het on-campus of 100% online MSITM-programma. Beide programma's bieden dezelfde hoge kwaliteit curriculum en ervaren docenten en studenten kunnen online of on-campus cursussen te voltooien. Aanvragers voor het 100% online MSITM-programma zullen worden beoordeeld in-state resident collegegeld tarieven.

MSITM

Afgestudeerden van het MSITM-programma zullen worden voorbereid om de carrièreladder te beklimmen in het nastreven van functies als business analist, enterprise data architect, business analytics consultant, business intelligence analist, information assurance network security engineer, security and network management engineer, IT-projectmanager, privacy officer, IT-strategie consultant of IT sourcing manager. Het programma vergroot de kennis van studenten over hoe bedrijven informatietechnologie gebruiken om bedrijfsproblemen aan te pakken door zich te richten op de volgende essentiële onderdelen:

 • Gegevensbeheer en bedrijfsanalyse
 • Beheer van informatiebeveiliging
 • Strategie en beheer van informatiesystemen

Een optionele concentratie in Cybersecurity Analytics en Management is beschikbaar in dit programma. De afschriften geven de verdiende concentratie weer.

Het programma is opgebouwd rond vier modules:

 • Voorbereidende en basiscursussen - Vereist voor studenten die geen achtergrond hebben in informatiesystemen en/of statistiek. Studenten met de benodigde achtergrond worden vrijgesteld van deze cursussen. Studiepunten van deze cursussen tellen niet mee voor de graad.
 • Kerncursussen - Biedt analyse-, ontwerp- en implementatievaardigheden
 • Keuzevakken - Ontwikkel diepgaande kennis op een specifiek interessegebied
 • Capstone Project – Synthetiseert de kennis van studenten en past deze toe om problemen op een of meer concentratiegebieden aan te pakken

4+1 programma

OU's Master of Science in Information Technology Management 4+1 programma biedt gemotiveerde studenten een versnelde manier om zowel een undergraduate graad in managementinformatiesystemen als een master in informatietechnologiemanagement te behalen in minimaal vijf jaar. Studenten in het 4+1 programma kunnen afstuderen met een MSITM diploma door het invullen van een extra 18 studiepunten (zes cursussen) in plaats van 30 studiepunten (10 cursussen) naast de undergraduate MIS hoofdvereisten.

Voordelen van een 4+1 programma:

 • Naadloze start van afstuderen
 • Behaal een diploma in minder tijd
 • Snelle onderdompeling in de industrie of het veld
 • Krijg een concurrentievoordeel

Een optionele concentratie in Cybersecurity Analytics en Management is beschikbaar in dit programma. De afschriften geven de verdiende concentratie weer.

Studenten die worden toegelaten tot het MSITM 4+1 programma moeten een minimale algemene undergraduate GPA van 3,2 hebben. Studenten melden zich aan voor het MSITM 4+1 programma door het invullen van een aanvraag en GMAT waiver formulier tijdens hun junior jaar. Studenten die uitgestelde toelating tot het graduate programma krijgen, blijven geclassificeerd als undergraduates totdat ze alle undergraduate graadvereisten hebben behaald.

SAS Analytics Specialisatie

Door een samenwerking met SAS, een wereldwijde leider in analytische software, kunnen studenten business analytics van Oakland University een Tier 2 Academische Specialisatie in SAS Analytics verdienen als onderdeel van hun studieprogramma.

De specialisatie erkent het vermogen om gebruik te maken van toonaangevende SAS analytische tools voor statistische analyse, data mining, forecasting, machine learning, text mining en visuele data analytics. Oakland-studenten hebben ook toegang tot SAS-software en kunnen presentaties van experts en speciale webinars bijwonen.

Door de badge te verdienen, positioneren studenten zichzelf voor een carrière in geavanceerde analyse, multivariate analyse, business intelligence, strafrechtelijk onderzoek en voorspellende analyse, naast het opdoen van kennis en vaardigheden om verder te komen in hun carrière. De digitale badge kan worden gebruikt op het cv van de ontvanger, LinkedIn-profiel, website, sociale media of ander carrièregerelateerd materiaal.

Onze MSITM graad onderscheidt zich door:

 • Oriëntatie op de echte wereld. Je krijgt een praktische, praktijkgerichte IT-managementopleiding waarmee je het klaslokaal uitstapt en de gemeenschap betreedt. Oakland University heeft uitgebreide partnerschappen in de publieke, private en non-profitsector, die u kunt gebruiken om stages, case-based projecten, onderzoeksvragen en andere toegepaste leermogelijkheden te verkrijgen.
 • Carrièrespecialisaties. Je kunt de master in Information Technology Management aanpassen door je te specialiseren in een van de twee zeer goed verkoopbare IT-expertises: business analytics en information security management.
 • Uitzonderlijke docenten. Onze masteropleiding IT-management wordt geleid door nationaal erkende experts, waaronder leiders in zowel academisch onderzoek als toegepaste bedrijfspraktijken. Je krijgt een goed afgerond perspectief op IT-management dat theoretische concepten en praktische toepassingen integreert.
 • Onderzoeksfaciliteiten. We huisvesten drie grote dataopslagplaatsen op de campus: het Southeast Michigan Economic Data Center, het Center for Data Science and Big Data Analytics en het Center for Cybersecurity. Alle drie ondersteunen ze onafhankelijk academisch onderzoek en overleggen ze met organisaties in de gemeenschap. Ze geven u ook toegang tot enorme databases, ultramoderne hardware en geavanceerde programmeermogelijkheden.
 • Uitstekende reputatie. Werkgevers erkennen een Oakland University business degree als een teken van kwaliteit. Naast de nationale erkenning van US News & World Report, CEO Magazine, The Princeton Review, en andere publicaties, hebben we speciale dubbele accreditatie van de Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB), een onderscheiding gedeeld door minder dan 1 procent van de business schools in de wereld.
 • Voordelen voor internationale studenten. Het MSITM-programma van Oakland University is STEM-gecodeerd. Daarom kunnen internationale studenten die het MSITM-diploma behalen een STEM-uitbreiding van 24 maanden van hun Optional Practical Training (OPT) aanvragen.

toelatingen

leerplan

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen