Keystone logo
Oakland University - School of Business Administration Master of Science in Business Analytics - Persoonlijk
Oakland University - School of Business Administration

Master of Science in Business Analytics - Persoonlijk

Rochester Hills, Verenigde Staten

4 Semesters

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

04 Sep 2024

USD 1.027 / per credit *

Op de campus

* voor niet-ingezetenen $871,50

Invoering

Zet gegevens om in strategische actie, beïnvloed de besluitvorming en versterk de efficiëntie van uw organisatie met de kennis, tools en technieken die beoefend en geperfectioneerd worden in OU's STEM-gediplomeerde Master of Science in Business Analytics (MSBA) programma. Door middel van een programma gebaseerd op ervaringsleren, inclusief door bedrijven gesponsorde projecten, worden afgestudeerden van OU's MSBA voorbereid om te voldoen aan de toenemende vraag naar datavaardige professionals die zijn toegerust om zakelijke uitdagingen in verschillende industrieën aan te pakken.

100% online MSBA-programma

Studenten hebben de mogelijkheid om zich aan te melden voor het on-campus of 100% online MSBA-programma. Beide programma's bieden hetzelfde hoogwaardige curriculum en dezelfde ervaren faculteit en bieden studenten de mogelijkheid om online of on-campus cursussen te volgen. Aanvragers van het 100% online MSBA-programma betalen het in-state collegegeldtarief.

MSBA

OU's MS in Business Analytics is ontworpen voor professionals die hun inzicht willen verdiepen en hun vaardigheden willen ontwikkelen in het benutten van gegevens om kansen te identificeren, op uitdagingen te reageren, de besluitvorming te beïnvloeden en succesvolle oplossingen te implementeren.

Afgestudeerden van het programma zullen worden uitgerust om data te gebruiken om zakelijke problemen in verschillende sectoren en disciplines op te lossen. Industrieën die een sterke groei ervaren in het gebruik van bedrijfsanalyses zijn onder meer financiële dienstverlening, detailhandel, gezondheidszorg, boekhouding en auditing, transport en logistiek, entertainment, sport en reizen.

Door de combinatie van het gerichte curriculum, ervaringsgericht leren en door experts geleide cursussen, zullen studenten afstuderen met de vaardigheden om datagestuurde beslissingen te nemen op basis van hun bedrijfskennis en het vermogen om vakkundig gebruik te maken van een verscheidenheid aan statistische en kwantitatieve methoden, computationele hulpmiddelen, en voorspellende modellen.

Het programma is opgebouwd rond vier modules:

 • Voorbereidende en basiscursussen - Vereist voor studenten die geen achtergrond hebben in informatiesystemen en/of statistiek. Studenten met de benodigde achtergrond worden vrijgesteld van deze cursussen. Studiepunten van deze cursussen tellen niet mee voor de graad.
 • Kerncursussen - Biedt analyse-, ontwerp- en implementatievaardigheden
 • Keuzevakken - Ontwikkel diepgaande kennis
 • Capstone Project – Synthetiseert de kennis van studenten en past deze toe op hedendaagse kwesties

4+1 programma

OU's Master of Science in Business Analytics 4+1 programma biedt studenten een versnelde manier om zowel een MIS-diploma met een specialisatie in business analytics als een masterdiploma in business analytics te behalen in minimaal vijf jaar. Studenten in het 4+1 programma kunnen afstuderen met een MSBA diploma door het voltooien van een extra 18 studiepunten (zes cursussen) in plaats van 30 studiepunten (10 cursussen) naast de undergraduate MIS hoofdvereisten.

Voordelen van een 4+1 programma:

 • Naadloze start van afstuderen
 • Behaal een diploma in minder tijd
 • Snelle onderdompeling in de industrie of het veld
 • Krijg een concurrentievoordeel

Studenten die worden toegelaten tot het MSBA 4+1 programma moeten een minimale algemene undergraduate GPA van 3,0 hebben. Studenten melden zich aan voor het MSBA 4+1 programma door het invullen van een aanvraagformulier en een GMAT waiver formulier tijdens hun eerste jaar. Studenten die uitgestelde toelating tot het graduate programma krijgen, blijven geclassificeerd als undergraduates totdat ze aan alle undergraduate graadvereisten hebben voldaan.

SAS Analytics en specialisatie

Door een samenwerking met SAS, een wereldwijde leider in analytische software, kunnen studenten business analytics van Oakland University een Tier 2 Academische Specialisatie in SAS Analytics verdienen als onderdeel van hun studieprogramma.

De specialisatie erkent het vermogen om gebruik te maken van toonaangevende SAS analytische tools voor statistische analyse, data mining, forecasting, machine learning, text mining en visuele data analytics. Oakland-studenten hebben ook toegang tot SAS-software en kunnen presentaties van experts en speciale webinars bijwonen.

Door de badge te verdienen, positioneren studenten zichzelf voor een carrière in geavanceerde analyse, multivariate analyse, business intelligence, strafrechtelijk onderzoek en voorspellende analyse, naast het opdoen van kennis en vaardigheden om verder te komen in hun carrière. De digitale badge kan worden gebruikt op het cv van de ontvanger, LinkedIn-profiel, website, sociale media of ander carrièregerelateerd materiaal.

Onze MSBA stelt je in staat om:

 • Neem een voorsprong op de arbeidsmarkt. Oakland's MSITM alumni die zich specialiseerden in business analytics boeken direct vooruitgang in hun carrière. Ongeveer 95 procent van onze recent afgestudeerden in business analytics meldde een nieuwe baan, nieuwe functietitel en/of salarisverhoging van minstens 10 procent na afronding van het programma.
 • Praktijkervaring opdoen. De MSBA legt de nadruk op praktijkgericht cursuswerk dat theorie uit het lesboek vertaalt naar expertise uit de praktijk. Ons curriculum omvat relevante, projectgeoriënteerde opdrachten en door de industrie gesponsorde projecten, samen met vele stage- en samenwerkingsmogelijkheden die je helpen voor te bereiden op de werkplek.
 • Leer van uitzonderlijke docenten. De faculteit in ons masterprogramma Business Analytics staat aan de top van onderzoek en bedrijfspraktijk. Je leert van nationale experts die uitblinken op elk niveau van data science, van strategisch denken op hoog niveau tot technische en operationele toepassingen.
 • Doe mee aan praktijkgericht onderzoek. Oakland University is de thuisbasis van drie grote faciliteiten voor bedrijfsanalyse: het Southeast Michigan Economic Data Center, het Center for Data Science and Big Data Analytics en het Center for Cybersecurity. Elk van deze centra biedt MSBA-studenten de mogelijkheid om academisch onderzoek uit te voeren en te overleggen met partners in het bedrijfsleven en de particuliere sector.
 • Verdien een optionele SAS Analytics specialisatie. Als onderdeel van de master Business Analytics kun je een Tier 2 academische specialisatie verdienen van SAS Analytics, een wereldwijde leider in business analytics software. Deze aanvullende kwalificatie vergroot je verkoopbaarheid en toont je vaardigheid met de toonaangevende tools van SAS.

toelatingen

leerplan

Programma collegegeld

Over de school

Vragen