Keystone logo
Oakland University - School of Business Administration Master in de boekhouding
Oakland University - School of Business Administration

Master in de boekhouding

Rochester Hills, Verenigde Staten

4 Semesters

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

04 Sep 2024

USD 1.027 / per credit *

Op de campus

* voor niet-ingezetenen | In de staat $ 871,50

Invoering

Het Master of Accounting-programma rust studenten uit voor een boekhoudkundige carrière in de publieke, zakelijke en non-profitsector. Het gebruik van data-analyse is geïntegreerd in alle cursussen op het gebied van belasting, boekhouding en audit. Deze graad biedt studenten het juiste aantal studiepunten dat nodig is om deel te nemen aan het Uniform CPA-examen, met de mogelijkheid om de graad aan te passen door middel van een concentratie in Assurance of Taxation.

Het MACc-programma van Oakland University is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in een loopbaan in de publieke, zakelijke en niet-zakelijke boekhouding. Het behalen van dit diploma biedt studenten de kwalificaties die werkgevers van nieuwe werknemers verwachten. Studenten die afstuderen aan het MACc-programma van Oakland University zullen effectieve communicatoren zijn, een hoog niveau van expertise behouden en ethische verantwoordelijkheden hooghouden, terwijl ze financiële informatie verstrekken, analyses maken van de economische omgeving en input geven bij besluitvormingsactiviteiten. Studenten worden sterk gerekruteerd en krijgen een baan aangeboden voordat ze afstuderen. MAcc-afgestudeerden van Oakland University hebben een zeer succesvolle carrière binnen het accountantsberoep.

Oakland University stelt MAcc-studenten in staat zich te concentreren op de boekhoudkundige gebieden die hen het meest interesseren. Studenten kunnen hun MACc-diploma aanpassen door een optionele concentratie te selecteren. Optionele concentraties (die op de transcripties van studenten verschijnen) kunnen worden verkregen in Assurance of Taxation.

Het MACc-diploma biedt u ook het juiste aantal zakelijke en boekhoudkundige credits dat vereist is voor het Uniform Certified Public Accountant-examen en de CPA-licentie.

toelatingen

leerplan

Programma collegegeld

Over de school

Vragen