Keystone logo
© NYU Wagner
NYU Robert F. Wagner School of Public Service

NYU Robert F. Wagner School of Public Service

NYU Robert F. Wagner School of Public Service

Invoering

De Robert F. Wagner Graduate School of Public Service van NYU bereidt leiders van de publieke dienstverlening voor op het vertalen van ideeën in acties die een effectieve en blijvende impact hebben op het algemeen belang. Het onderzoek van onze faculteit verandert de manier waarop mensen belangrijke publieke kwesties framen, begrijpen en ernaar handelen. We bieden onze studenten cruciale vaardigheden, toegang tot alles wat New York City te bieden heeft en een diep inzicht in de context rond uitdagingen op het gebied van de openbare dienstverlening, die ze gebruiken om steden en gemeenschappen over de hele wereld te verbeteren.

Ons aanbod is divers en ontworpen om tegemoet te komen aan een breed scala aan interesses en carrièredoelen. Of je nu een dynamische leider in de non-profitsector wilt zijn, het gezondheidsbeleid vorm wilt geven of oplossingen voor stadsplanning wilt bedenken, NYU Wagner heeft het juiste programma voor jou. Onze studiemogelijkheden omvatten de Master of Public Administration in Public & Nonprofit Management & Policy, de Master of Public Administration in Health Policy & Management, de Master of Urban Planning, de Online Master of Health Administration, de Master of Science in Health Law and Strategy (aangeboden samen met NYU Law), de Master of Science in Public Policy, de Executive Master of Public Administration, verschillende Advanced Certificates, Non-Degree-opties en een Ph.D. bij Openbaar Bestuur.

toelatingen

Zet de volgende stap in het toelatingsproces: leer meer over de programma's van NYU Wagner voor opkomende en ervaren leiders in de publieke dienstverlening, aankomende deadlines voor aanmelding en wat je nodig hebt om je aanvraag in te dienen.

Aanmeldingsprocedure

Wat u kunt verwachten als u zich aanmeldt voor een van de Graduate Programs van NYU Wagner

Verificatie van materialen:

 • Alle ingediende aanvragen worden beoordeeld op volledigheid en juistheid voordat ze ter beoordeling worden doorgestuurd.
 • Als er aanvullende materialen of informatie nodig zijn, worden aanvragers hiervan op de hoogte gesteld via hun statuspagina en krijgen ze de gelegenheid om de vereiste materialen vóór de aangegeven deadline in te dienen.
 • Houd er rekening mee dat het de verantwoordelijkheid van de aanvrager is om ervoor te zorgen dat alle vereiste materialen vóór de relevante deadline voor aanmelding zijn ontvangen. Aanvragers moeten hun statuspagina raadplegen met betrekking tot de status van eventueel vereist materiaal.
 • De toelatingscommissie kan een aanvraag pas beoordelen als alle benodigde materialen zijn ontvangen.

Toepassingsbeoordeling:

 • Nadat een aanvraag is geverifieerd, wordt deze ter beoordeling door de toelatingscommissie voorgelegd.
 • De toelatingscommissie beoordeelt alle sollicitatiecomponenten, inclusief academische geschiedenis, werkervaring, essays, testscores en referentiebrieven. Bekijk de toelatingscriteria van NYU Wagner voor volledige details over wat we zoeken in alle kandidaten.

Toelatingsbeslissingen:

 • Voltooide aanvragen die vóór 23:59 uur EST op de respectieve deadline voor aanmelding zijn ontvangen, ontvangen een toelatingsbesluit op de overeenkomstige releasedatum van het besluit.
 • De releasedata van het toelatingsbesluit zijn te vinden in het bovenstaande aanmeldingsschema.

Mogelijkheden voor toelatingsmelding:

 • Aanbod van toelating
 • Aanbod van toelating tot een ander programma dan het programma waarvoor je je hebt aangemeld
 • Weigering van toelating

Locaties

 • New York

  Lafayette Street, 295, 10012, New York

  Vragen