Keystone logo
NYIT- Abu Dhabi

NYIT- Abu Dhabi

NYIT- Abu Dhabi

Invoering

De eerste Amerikaanse universiteit in de Verenigde Arabische Emiraten 'hoofdstad gevestigd, NYIT-Abu Dhabi is een levendige lid van de gemeenschap van de wereldwijde campussen NYIT's. Wij bieden forward-looking, carrière-georiënteerde undergraduate en graduate opleidingen in het Engels gegeven door internationale docenten die zijn experts in hun vakgebied.

Graden aangeboden zijn onder andere:

Business Administration - Beheer, BS Information, Network en Computer Security, MS Instructional Technology, Opvoeders, MS Interior Design, BFA Beheer, MBA Mechanical Engineering, BS

Door onze Study Abroad en Gateway to New York's, studenten in Abu Dhabi hebben de mogelijkheid en de flexibiliteit om hun horizon te verbreden door middel van internationale studie zonder onderbreking in hun studievoortgang of in het hoge niveau van hun opleiding.

De campus is gelegen in het Centre of Excellence for Applied Research and Training (CERT) Technology Park, grenzend aan de Higher Colleges of Technology Abu Dhabi Men's College.

Les-en collegegeld

Kosten van de aanvraag: AED 370

Bacheloropleiding per credit: AED 1950

Master's degree per credit: AED 2680

Beurzen beschikbaar!

Accreditatie

Alle academische programma's aangeboden op NYIT-Abu Dhabi hebben initiële accreditatie ontvangen door de Commissie voor Academische Accreditatie (CAA), de VAE ministerie van Hoger Onderwijs en Wetenschappelijk Onderzoek (MOHESR).

Daarnaast zijn NYIT programma's in Interior Design (BFA) en Business Administration (BS en MBA) vervolgens vol CAA accreditatie ontvangen. De Business Administration programma's worden ook geaccrediteerd door AACSB International, de vereniging om Advance Collegiate Schools of Business.

In de VS wordt NYIT geaccrediteerd door de Commissie op het Hoger Onderwijs van het Midden-Staten Vereniging van Hogescholen en scholen.

Career Services van Day One

NYIT's beroep-ready onderwijs wordt aangevuld met tal van mogelijkheden aangeboden door het Bureau van Career Services-mogelijkheden die altijd voor u beschikbaar zal zijn als een NYIT alumni.

Locaties

  • Abu Dhabi

    NYIT-Abu Dhabi CERT Technology Park P.O. Box 5464 Al Muroor Road, , Abu Dhabi

Vragen