Keystone logo
© Nyenrode Business University
Nyenrode Business University

Nyenrode Business University

Nyenrode Business University

Invoering

Nyenrode Business University, de enige particuliere onderzoeksuniversiteit (niveau) in Nederland, werd in 1946 opgericht door vooraanstaande bedrijfsleiders van internationale bedrijven zoals Philips, AkZo Nobel en Unilever. Met haar kernwaarden Leiderschap, Ondernemerschap en Stewardship ontwikkelt Nyenrode leiders met de kennis en de benodigde vaardigheden om succesvol te zijn in de internationale zakenwereld van morgen. Nyenrode biedt zowel intensief academisch onderwijs als kortlopende en langlopende programma's op het gebied van business, management, accountancy, controlling en fiscaal recht op twee campuslocaties, Amsterdam en Breukelen.

Bruggen bouwen sinds 1946

In Nederland begrijpen we het belang van bruggen. Ze verbinden en verenigen ons en maken zaken en handel mogelijk. De duizenden bruggen over de Nederlandse wateren zijn gebouwd door vastberaden ondernemers en vooruitstrevende voorlopers. Verantwoordelijke leiders die wisten hoe ze een duurzame toekomst moesten bouwen.

Bij Nyenrode Business Universiteit leiden we al meer dan 70 jaar ondernemende bruggenbouwers op.

 • Mensen die durven te groeien.
 • Mensen die begrijpen dat theorie en praktijk hand in hand gaan.
 • Mensen die verbinden.

Wij geloven dat een solide basis iedereen tot grote hoogte kan brengen. Deze stichting is te vinden op Nyenrode, zowel in Amsterdam als in Breukelen. We combineren academische theorie, praktische relevantie en persoonlijke ontwikkeling, zodat jij kunt werken aan een succesvolle carrière.

Of je nu op zoek bent naar persoonlijke of professionele groei of je volgende stap, de kennis van generaties bruggenbouwers kan je alle kanten op helpen. We zijn er voor elkaar en beschouwen het als onze plicht om onze studenten en deelnemers op te leiden tot verstandige en attente leiders.

Onze pijlers

 • Verbonden voor het leven
 • Een plek waar werelden samenkomen
 • Persoonlijke ontwikkeling voor verantwoordelijke leiders

Amsterdam

Nyenrode Business Universiteit Amsterdam is gevestigd in het historische blok 'De Vijf Keizers' aan de Keizersgracht in het hart van de stad. Deze unieke locatie stimuleert de verbinding tussen het bedrijfsleven en de wetenschap; bijdragen aan onze nationale en internationale ambities.

Breukelen

Nyenrode Business Universiteit Breukelen is gevestigd op een historisch landgoed met een 13e-eeuws kasteel, waar we de waarde benadrukken van samen leven, samenwerken en netwerken voor de ontwikkeling van verantwoordelijke leiders.

Den Haag

Nyenrode SPO is gevestigd op de 24e verdieping van het World Trade Center in Den Haag. SPO is de trainer van de pensioensector en maakt sinds september 2022 deel uit van Nyenrode Business University . Ons kantoor bevindt zich in het hart van beleidsmatig Nederland, dichtbij diverse ministeries, werkgevers- en werknemersorganisaties.

Onderwijs

Wij bieden zowel intensieve academische opleidingen als verkorte langerlopende programma's op het gebied van bedrijfskunde, management, accountancy, controlling en fiscaal recht. Dit zijn ook de gebieden waarin we wetenschappelijk onderzoek doen.

Locaties

 • Amsterdam

  Keizersgracht 285, , Amsterdam

 • Breukelen

  Straatweg 25, 3621, Breukelen

  Vragen