Keystone logo
NUS Business Analytics Centre

NUS Business Analytics Centre

NUS Business Analytics Centre

Invoering

NUS Business Analytics Centre

115189_Student1.jpg

NUS Business Analytics Centre (BAC) biedt het Master of Science in Business Analytics (MSBA) -programma, ontworpen en gegeven door bekroonde academici van NUS Business School en NUS School of Computing.

In 2013 werd NUS Business Analytics Centre opgericht in samenwerking met IBM om een talentenpool van professionals op het gebied van bedrijfsanalyse te ontwikkelen om tegemoet te komen aan de behoeften van bedrijven die hun bedrijf willen verbeteren door het gebruik van analyses. In een 5-jarige samenwerking die volgde, bood NUS academische expertise om het MSBA-programma te ontwerpen, te vervaardigen en uit te voeren, terwijl IBM industriële kennis bijdroeg.

De wereldwijde interesse op het gebied van analytics is sindsdien enorm gegroeid, met bedrijven uit verschillende sectoren die actief op zoek zijn naar talent die uitblinken op het gebied van analyses. Tot op heden werden 300 industriële analyseprojecten voltooid door NUS MSBA-studenten, waarbij de school waardevolle partnerschappen vormde met meer dan 50 organisaties.

NUS Business School

NUS Business School werd opgericht in 1965 en is vandaag de dag een van 's werelds leidende business schools, met een vooraanstaande positie van onafhankelijke publicaties en agentschappen zoals The Financial Times en QS Top MBA, als erkenning voor de kwaliteit van onze programma's, facultair onderzoek en afgestudeerden.

Anders dan het aanbieden van een rigoureuze, relevante en lonende bedrijfseducatie aan excellente studenten van over de hele wereld, blinkt het uit in het aanbieden van het beste van wereldwijde bedrijfskennis met diepgaande Aziatische inzichten, het voorbereiden van studenten om Aziatische bedrijven internationaal succes te geven en om mondiale bedrijven te helpen slagen in Azië.

De School trekt een diversiteit aan slimme en getalenteerde studenten naar de brede portfolio van academische programma's, waaronder de Bachelor of Business Administration (BBA), de Masters of Business Administration (MBA), Executive MBA, Masters en PhD-programma's, naast de aangepaste en open inschrijving Executive Education-cursussen.

Als onderdeel van een uitgebreide universiteit met disciplines over 17 faculteiten, bevindt de school zich in een unieke positie om gebruik te maken van de breedte en diepgang van de universiteit, waaronder toegang tot een enorm en zeer divers studentenlichaam op de campus en een uitgebreid wereldwijd netwerk van alumni.

NUS School of Computing

NUS School of Computing is de meest gevestigde computer school in Singapore en heeft een spoor van vooraanstaande alumni opgeleverd, waaronder chief executives en technology architects van multinationals, overheidsinstanties en bloeiende start-ups.

De school biedt uitstekende undergraduate- en graduate-opleidingen aan in het volledige spectrum van de computerwereld, waaronder informatica, informatiesystemen, computertechnologie, bedrijfsanalyses en informatiebeveiliging, maar ook specialisaties in opkomende belangrijke gebieden zoals kunstmatige intelligentie, fintech , blockchain, analyse en beveiliging.

De buitengewone opleiding die studenten hier ervaren, gekoppeld aan de vraag naar computertalent in alle sectoren en sectoren, maakt NUS Computing-afgestudeerden zeer gewild. We geven onze studenten leiderschapskwaliteiten en een geest van ondernemerschap door mentorschap, gemeenschapsdienstinitiatieven en speciale programma's, waaronder The Furnace, een start-up incubator die financiering, infrastructuur en managementondersteuning biedt om originele ideeën tot commerciële bloei te brengen.

De School is verheugd dat ze de afgelopen vier decennia Singapore en de computerbereiders in de wereld heeft opgeleid en zijn er trots op dat ze veel lokale en internationale prominente leiders in het veld tellen bij onze grote en volleerde familie van alumni.

Locaties

  • Singapore

    I3 Building, 21 Heng Mui Keng Terrace #03-47, 119613, Singapore

Vragen