Keystone logo
The NUCB Business School

The NUCB Business School

The NUCB Business School

Invoering

Nagoya University of Commerce

Geschiedenis van The NUCB Business School

Yuichi Kurimoto was de eerste Japanse persoon die in 1930 afstudeerde aan de Faculteit der Letteren van de Universiteit van Alberta. Bij zijn terugkeer naar Japan erkende hij dat het onderwijs grotendeels toegankelijk was voor de elite, en daarom verdedigde hij de strijd om het beschikbaar te stellen aan de niet-afgestane Japanners jeugd van de dag. In 1935 begon hij aan een beroepsinstituut genaamd de 'Nagoya Railroad School', die later werd gevolgd door een middelbare school en een junior college.

Yuichi Kurimoto was altijd een visionair en realiseerde zich dat de naoorlogse economische en bevolkingsgroei in Japan een sterke vraag zou creëren naar een instelling die zich toelegt op bedrijfseducatie. Dus in 1953, Nagoya University of Commerce

Accreditatie: NUCB heeft twee van de belangrijkste accreditaties gekregen, AACSB

De NUCB Business School kondigt met trots aan dat het het eerste MBA-programma in Japan is dat dubbele accreditatie geniet van zowel AACSB International als The Association of MBAs. Deze keurmerken voor uitmuntendheid die door AACSB en AMBA zijn toegekend, versterken het strategische initiatief van NUCB om het beste te zijn van de beste business schools in Japan en Azië. In deze tijd van globalisering betekent internationale erkenning door zulke prestigieuze accreditatie-instanties als AACSB en AMBA dat we ons blijven inzetten voor het handhaven van de kwaliteitsborging en het behoud van de hoogste internationale normen.

De Nagoya University of Commerce and Business en The NUCB Business School zijn volledig geautoriseerd door het Japanse ministerie van Onderwijs, Cultuur, Sport, Wetenschap en Technologie.

NUCB en AACSB International

AACSB International-The Association to Advance Collegiate Schools of Business is de beroepsvereniging voor universiteits- en universitair managementonderwijs en het belangrijkste accreditatiebureau voor bachelor-, master- en doctoraatsprogramma's in bedrijfskunde en boekhouding.

In 2002, de Universiteit van Commerce en Business in Nagoya

NUCB Business School en AMBA

The NUCB Business School is de eerste en enige business school in Japan die is geaccrediteerd door de Association of MBAs. AMBA-accreditatie is alleen van toepassing op The NUCB Business School en EMBA-programma's van The NUCB Business School in het Japans; overwegende dat AACSB International zowel de undergraduate als de graduate programma's goedkeurt.

NUCB Business School en Eduniversal

Eduniversal heeft de ranglijst die is gekozen door decanen van de universiteiten en scholen op de lijst van 1.000. NUCB is door het Wetenschappelijk Comité van Eduniversal gekozen als een van de beste internationaal bekende Business Schools.

Ranglijsten

De QS Global MBA 2021 Rankings heeft de NUCB BS als het #1 fulltime MBA-programma in Japan en #17 in Azië.

Accreditaties

Geaccrediteerd door EFMD EquisGeaccrediteerd door AMBAGeaccrediteerd door AACSB

Locaties

  • Nagoya

    The NUCB Business School Global Leader Program Admissions Office 1-3-1 Naka-ku Nishiki Nagoya, Aichi, Japan

Opleidingen

Vragen