Keystone logo
Nova Southeastern University MS in counseling
Nova Southeastern University

MS in counseling

Fort Lauderdale, Verenigde Staten

1 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 865 / per credit *

Blended, Afstand leren, Op de campus

* Collegegeld: $ 755 per krediet uur

Invoering

programma beschrijving

Nova Southeastern University biedt een innovatief academisch programma dat is ontworpen voor de werkende professional die actief betrokken is bij of zich begeeft op het gebied van counseling. Het College biedt individuen de mogelijkheid om een ​​graad te behalen in counseling met specialisaties in geestelijke gezondheidszorg, counseling en voorlichting over drugsgebruik, analyse van toegepast gedrag en geavanceerde analyse van toegepast gedrag. Het programma is ontworpen om te voldoen aan de trainingsbehoeften van beoefenaars die geavanceerde training zoeken, maar die geen toegang hebben tot kwaliteitstrainingen zonder onderbreking van veeleisende schema's.

Programma's zullen de vaardigheden en leiderschapsvaardigheden ontwikkelen van counselors die een hoogwaardige dienstverlening willen bieden, creëren en behouden. De online instructie biedt toegankelijkheid en flexibiliteit, samen met een hoogwaardige educatieve mogelijkheid voor de volwassen (onafhankelijke) student.

leerplan

De Master of Science in de counseling-opleiding vereist 33 semesteruren van afgestudeerde credit in aanvulling op een geselecteerde concentratie.

Palm tree-lined road.

Toelatingsvoorwaarden

Om in aanmerking te komen voor toelating tot de studie van afgestudeerden in de masteropleidingen, moet de aanvrager bewijzen van scholastische bekwaamheid, interesse op het gebied van psychologie en counseling, persoonlijke stabiliteit en een sterk karakter presenteren. Minimumvereisten omvatten een baccalaureaatsdiploma van een regionaal geaccrediteerde instelling.

Studenten overbrengen

Transferstudenten moeten voldoen aan de toelatingscriteria van het programma. Maximaal zes (6) afgestudeerde studiepunten kunnen naar dit programma worden overgedragen. De cursussen die naar het programma kunnen worden overgebracht, worden per geval bepaald en moeten qua niveau, inhoud en nauwkeurigheid vergelijkbaar worden geacht met die binnen het programma MS in Counseling.

Internationale studenten

Vreemdelingen die op het moment van de aanvraag buiten de VS verblijven en waarvan de moedertaal geen Engels is, moeten bewijzen van bekwaamheid in het Engels hebben door de test van het Engels als vreemde taal (TOEFL) naar tevredenheid af te ronden. Score-eisen zijn hetzelfde als undergraduate toelating en zijn als volgt: minimum papier score = 550; minimale gecomputeriseerde score = 213; minimale internetscore = 79). Een score van 6,0 op het International English Language Testing System (ILETS) examen wordt geaccepteerd in plaats van de TOEFL.

Kandidaten die buitenlandse universiteiten of hogescholen hebben bezocht, moeten hun academische referenties laten beoordelen op Amerikaanse institutionele equivalentie. Internationale studenten worden aangemoedigd om contact op te nemen met het Office of International Student Services op (954) 262-7240 of 800-541-6682, ext. 27240, of door internationale studenten te e-mailen of de webpagina International Students te bezoeken.

© Nova Southeastern University

141743_UR_20150824_4183.jpg

aanmeldingsdeadlines

** Toepassingen en ondersteunend materiaal moeten worden ontvangen op de gewenste datum waarop de aanvraag moet worden herzien. Late aanvragen worden beoordeeld op basis van beschikbaarheid en studenten die niet worden geaccepteerd voor hun eerste startdatum vanwege de late aanvraagstatus, worden in aanmerking genomen voor de volgende termijn.

 • Herfst (augustus) Deadline voor aanmelding - 7 juli
 • Winter (januari) Deadline voor aanmelding - 1 december
 • Zomer (mei) Deadline van toepassing - 29 maart

Aanvragen en ondersteunend materiaal moeten worden ontvangen op de datum waarop de aanvraag wordt herzien. Late aanvragen worden beoordeeld op basis van beschikbaarheid en studenten die niet worden geaccepteerd voor hun eerste startdatum vanwege de late aanvraagstatus, worden in aanmerking genomen voor de volgende termijn.

Dit zijn enkele redenen waarom studenten voor NSU hebben gekozen.

 1. Kleine klasgroottes geven je one-to-one toegang tot professoren.
 2. Het bruisende leven op de campus omvat NCAA Athletics, sociale en professionele organisaties, culturele activiteiten en wellness en fitness.
 3. Gerangschikt als een top 200 beste college onder nationale universiteiten in 2018.
 4. Prestigieuze afstudeerprogramma's in geneeskunde, rechten, psychologie, zaken, onderwijs, farmacie, tandheelkunde en meer.
 5. Een diverse studentenpopulatie omvat 1200 internationale studenten uit 116 landen uit vijf continenten.
 6. State-of-the-art faciliteiten omvatten de nieuwste klaslokaaltechnologie, geavanceerde laboratoria en de beste onderzoeksbibliotheken.
 7. Veel van de NSU-afgestudeerden behalen master-, doctoraats- of professionele graden aan NSU of andere universiteiten. Niet-gegradueerde studenten nemen deel aan NSU-onderzoek op gebieden als geneeskunde, oceanografie, kanker, psychologie, tandheelkunde en autisme.
 8. Studenten bouwen relaties op door deel te nemen aan tal van gemeenschapsevenementen, waarvan er vele op de campus van NSU worden gehouden. Onze prachtige hoofdcampus ligt op slechts enkele minuten van het strand van Fort Lauderdale, South Beach, het nachtleven van Las Olas en de Everglades.

toelatingen

leerplan

Over de school

Vragen