Keystone logo
© Vitor Gordo Photography
NOVA IMS - Information Management School

NOVA IMS - Information Management School

NOVA IMS - Information Management School

Invoering

Als essentieel onderdeel van de Nova Universiteit van Lissabon kan NOVA IMS trots bogen op drie decennia in onderwijs, onderzoek en waardecreatie. Het loopt voorop op het gebied van data om impactvolle resultaten te creëren voor de samenleving, organisaties en individuen. NOVA IMS richt zich op praktische toepassingen en zorgt ervoor dat studenten de kennis en ervaring opdoen die ze nodig hebben om te slagen op de huidige competitieve mondiale arbeidsmarkt. Met een divers studentenbestand van 100 nationaliteiten koesteren we een dynamische en mondiaal georiënteerde leeromgeving. Bij NOVA IMS ontmoet innovatie onderwijs voor een toekomstbestendige ervaring.

NOVA IMS is de school voor informatiemanagement en datawetenschap van de Nova Universiteit van Lissabon. Deze school werd in 1989 opgericht als reactie op het tekort aan senior managers die gespecialiseerd zijn in informatiemanagement, en op de groeiende behoefte aan het gebruik van informatietechnologie.

Tegenwoordig biedt NOVA IMS onderwijs op het hoogste niveau aan meer dan 3.800 studenten, waaronder studenten, postdoctorale studenten, masterstudenten en PhD-studenten.

NOVA IMS strategie

Op de middellange termijn richt de NOVA IMS strategie zich op het ontwikkelen en uitbreiden van de lopende academische en wetenschappelijke projecten, met behoud van de waarden en strategische richtlijnen. De reeks strategische componenten met betrekking tot doelstellingen op middellange termijn is vrij breed. Het combineert uitmuntendheid op het gebied van onderwijs, leren en onderzoek, versterkt partnerschappen met de samenleving en de zakenwereld, verbetert de kwaliteit van studenten die aan onze cursussen deelnemen, creëert een gezonde en motiverende werkomgeving voor werknemers en zet een beleid voort om het management van NOVA IMS te verbeteren. NOVA IMS .

Missie

De missie van NOVA IMS is om een slimme en duurzame school te zijn die de toekomstige leiders van een nieuwe generatie professionals opleidt op het gebied van datawetenschap en kunstmatige intelligentie, en kwalitatief hoogstaand onderwijs biedt dat geavanceerde technische kennis verenigt met een niet aflatende toewijding aan duurzame ontwikkeling. Door middel van innovatieve onderwijsbenaderingen, baanbrekend onderzoek en multidisciplinaire samenwerkingen proberen we toegevoegde waarde voor de samenleving te creëren door tastbare en duurzame oplossingen te ontwikkelen voor uitdagingen uit de echte wereld.

Doelen

  • Academische uitmuntendheid biedt, door kwalitatief hoogstaand onderwijs en onderzoek, een omgeving die voortdurend leren, onderwijzen, creativiteit en innovatie stimuleert;
  • Sociale impact door de creatie en voortdurende ontwikkeling van een actieve gemeenschap die verder reikt dan de grenzen van het klaslokaal, waar onze alumni zichzelf laten gelden als agenten van verandering om mondiale uitdagingen aan te pakken en te overwinnen, waarde te creëren en de kwaliteit van leven in hun gemeenschap te verbeteren;
  • Duurzame ontwikkeling, door de toewijding om de fundamentele principes van de SDG’s te integreren in drie pijlers van ons optreden: onderwijs, onderzoek en waardecreatie;
  • Internationalisering, gebaseerd op het vermogen om talent op mondiale schaal aan te trekken, streeft de bevestiging van de school na, gebaseerd op het vaste principe om onze studenten voor te bereiden om met succes de uitdagingen van de wereldmarkt aan te gaan en daarin te gedijen, als ambassadeurs van de kwaliteit van NOVA IMS .

Locaties

  • Lisbon

    NOVA IMS Universidade NOVA de Lisboa Campus de Campolide Lisboa, Portugal, 1070-312, Lisbon

Vragen