Keystone logo
Nosov Magnitogorsk State Technical University

Nosov Magnitogorsk State Technical University

Nosov Magnitogorsk State Technical University

Invoering

Algemene informatie

Nosov Magnitogorsk State Technical University (NMSTU) is een van de meest geloofwaardige en gerenommeerde technische universiteiten en wetenschappelijke centra met meerdere disciplines in Rusland. Vertegenwoordigend een wijdverspreide infrastructuur, geavanceerde materiële middelen en een hoog intellectueel potentieel, werd onze universiteit een internationaal erkende onderzoeksschool; het heeft een breed scala aan culturele en wetenschappelijke banden met zowel Russische als buitenlandse universiteiten.

NMSTU is een van de Russische universiteiten die de status van 'Flagship University' heeft. Het totale aantal studenten bereikt 12.000 in 2018. De faculteit bestaat uit ongeveer 800 docenten met meer dan 530 van hen met Ph.D. graden en 98 - doctoraatsgraden. We bieden een breed scala aan bachelor-, master- en postdoctorale programma's voor Russische studenten en ontwikkelen geavanceerde masterprogramma's in het Engels voor internationale studenten. Studenten en docenten van NMSTU zijn betrokken bij verschillende onderzoeksactiviteiten en subsidieprogramma's. Het R&D-centrum voor innovaties en technologie van de universiteit omvat 14 wetenschappelijke scholen en ongeveer 20 onderzoekslaboratoria, het Nanosteels Research Institute, de Innovation Business Incubator en het Youth Research Centre. Door de hoge integratie van onderwijs, wetenschap en productie slaagt NMSTU erin om grote fundamentele en toegepaste onderzoeksprojecten uit te voeren, gesponsord door zowel de overheid als particuliere klanten. Onze universiteit is ook betrokken bij internationale uitwisselingsprogramma's voor studenten en heeft samenwerkingsovereenkomsten met 37 partneruniversiteiten uit 60 landen over de hele wereld. Traditioneel volgen onze ingenieursstudenten praktijkopleidingen in buitenlandse bedrijven.

NMSTU voert ook activiteiten uit in het kader van TEMPUS-projecten die worden gefinancierd door de Europese Commissie van de EU. NMSTU neemt deel aan EU-projecten voor de modernisering van curricula.

Onze universiteitsgeleerden worden wetenschappelijke adviseurs voor universitaire postdoctorale studenten in metallurgie en mijnbouw, zij treden regelmatig op als officiële concurrenten aan buitenlandse partneruniversiteiten en worden ook lid van internationale conferentiecomités.

De campus omvat goed uitgeruste slaapzalen, een gezondheidscentrum, een breed scala aan gezondheidszorgdiensten voor alle medewerkers en studenten, een recreatiecentrum en sportfaciliteiten die mogelijkheden bieden voor sportinstructie en deelname aan regionale en nationale kampioenschappen op alle niveaus, persoonlijk en groepstraining, verschillende aquatische klassen en nog veel meer, evenals cafés, kantines en resorts. Al meer dan 80 jaar zijn de afgestudeerden van de NMSTU professionals geworden op het gebied van techniek, wetenschap, technologie, bedrijfs- en menswetenschappen. Onze studenten worden gerekruteerd door verschillende bedrijven uit het hele land en in het buitenland.

Door haar 85-jarige geschiedenis staat de universiteit bekend als een multidisciplinair wetenschappelijk en educatief centrum, beroemd om zijn wetenschappelijke scholen in binnen- en buitenland. Het heeft een brede geografie van cultuur en wetenschappelijke relaties met vooraanstaande Russische en buitenlandse universiteiten. NMSTU is opgenomen in de top 300 universiteiten van de internationale rankings QS "Developing Europe and Central Asia", evenals in de top 100 Russische universiteiten in de internationale ranking van Webometrics.

NMSTU is toegewijd:

  • Om studenten op te leiden in wetenschap en technologie, door hun geavanceerde kennis te delen in het voordeel van iedereen;
  • Om haar studenten intellectuele ondersteuning te bieden bij onderzoeksactiviteiten en ontdekkingen, samenwerkingsrelaties met wetenschap en technologie-gerelateerde bedrijven voor de verbetering van de mensheid en het aangaan van 's werelds grote uitdagingen;
  • Om bij elke student het vermogen, de passie en de wil te ontwikkelen om wijs, creatief en efficiënt te werken om de werkende wereld te betreden en naar beste vermogen bij te dragen aan de natie en de wereld.

Stichtingsjaar:

1934

Aantal leerlingen:

meer dan 12 000

Locaties

  • Magnitogorsk

    Lenin Street, 38, Magnitogorsk city, Chelyabinsk Region, Russian Federation, 455000, Magnitogorsk

Vragen