Keystone logo
Norwich University of the Arts MA Fashion
Norwich University of the Arts

MA Fashion

Norwich, Verenigd Koninkrijk

1 Years

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Sep 2024

GBP 18.000 / per year *

Op de campus

* niet-EU studenten £ 15.000 | VK / EU-studenten: £ 7.000 voltijd / £ 4.500 deeltijd)

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Overzicht

Als je klaar bent om de grenzen te verkennen van wat mode betekent in de 21e eeuw en je persoonlijke en professionele filosofie naar nieuwe limieten te forceren, zal deze postacademische modecursus het ideale platform bieden.

Ontwikkel je unieke stem

Je overtuigende creatieve stem zal tevoorschijn komen als je met verschillende materialen en processen werkt.

Uw praktijk zal digitale, technologische en culturele innovatie omarmen terwijl u een duidelijk begrip ontwikkelt over hoe u promotie en platforms kunt gebruiken om uw werk te laten zien.

Deskundige studio technici zullen uw verkenning van op maat gemaakte afstemming ondersteunen; experimentele snij- en drapeermethoden; de tradities en het ambacht van haute couture; hand- en machine-afwerkingstechnieken; en het gebruik van hedendaagse technologieën.

84523_11.jpg

Inzichten van experts uit de industrie

De cursus wordt gegeven via een mix van formeel onderwezen sessies, onafhankelijk onderzoek en samenwerkend leren. Bezoekende industriële gasten bieden een uniek inzicht in de huidige debatten in de mode-industrie.

Wanneer je afstudeert, word je lid van een bloeiende gemeenschap van ontwerpers, onderzoekers en leiders in de industrie die je professionele en creatieve ontwikkeling zullen ondersteunen.

Afgestudeerden werken in een breed scala van loopbanen, waaronder:

  • Maatwerk op maat
  • Freelance ontwerp
  • Kostuumontwerp
  • Ontwerpadvies
  • Ontwerp en choreografie
  • Weeftechnologie
  • Patroon snijden
  • Buying
  • Onderwijs / Lecturing
  • Onderzoek / PhD-onderzoek

MA Degree Show

Ontdek het werk van enkele van onze postdoctorale studenten in hun MA Degree Show aan de Norwich University of the Arts .

Toelatingseisen

Deelnemers moeten normaal een BA (Hons) / BSc-graad van 2: 1 of hoger (of het equivalent daarvan) behaald hebben in een onderwerp dat verband houdt met uw voorgestelde studierichting.

Kandidaten die houder zijn van een diploma uit een andere discipline kunnen ook in aanmerking komen voor deelname, mits een bevredigende portfolio van kunst, ontwerp of media-gerelateerd werk ter ondersteuning van hun aanvraag wordt ingediend.

Het aanbod van toegang tot een Masters Degree (MA) is gebaseerd op de verwachting dat je het potentieel hebt om de doelen van de opleiding te bereiken en de norm te behalen die vereist is om de prijs succesvol af te ronden.

toelatingen

leerplan

Programma resultaat

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen