Keystone logo
Northern State University MSEd in Counseling (twee specialiteiten)
Northern State University

MSEd in Counseling (twee specialiteiten)

Aberdeen, Verenigde Staten

2 Years

Engels

Full time

Request application deadline

22 Aug 2024

USD 6.735 / per year *

Op de campus

* geschat jaarlijks totaal voor ingezetene SD/ND/IA/NE/CO/WY/MT; $ 10.202: geschat jaarlijks totaal voor inwoner van Minnesota; $ 11,936: geschat jaarlijks totaal voor niet-ingezetenen

Invoering

Onze master in counseling is een programma van twee jaar plus twee zomers, met specialisaties in klinische geestelijke gezondheid en schoolbegeleiding.

Het NSU-counselingprogramma leidt tot een Master of Science in Education, waarmee je wordt voorbereid op een K-12-school of certificering / licentiestatus voor klinische counseling. Ons programma is geaccrediteerd door de Council for Accreditation of Counseling and Related Educational Programs (CACREP).

Als NSU-counselingstudent kun je je carrièrepad kiezen:

  • Klinische geestelijke gezondheid: bereid je voor om te werken in een instelling of privépraktijk en word gecertificeerd om met kinderen, volwassenen, gezinnen en groepen te werken. (Verdien een graad in klinische counseling voor geestelijke gezondheid - 60 studiepunten)
  • Schoolbegeleiding: bereid je voor op het begeleiden van K-12-kinderen in particuliere, openbare of parochiale scholen. Je diploma bereidt je voor op een loopbaan in de schoolbegeleiding. (Verdien een diploma in schoolbegeleiding - 60 studiepunten)
  • Forensische counseling: bereid je voor om in het strafrechtelijk systeem te werken en word gecertificeerd om te werken met slachtoffers, eerstehulpverleners en daders. (Behaal een graad in klinische counseling voor geestelijke gezondheid met een specialisatie in forensische counseling - 72 studiepunten)

Programma resultaat

leerplan

Carrièremogelijkheden

toelatingen

Beurzen en financiering

Over de school

Vragen