Keystone logo
North Greenville University

North Greenville University

North Greenville University

Invoering

North Greenville University (NGU) is een particuliere instelling voor vrije kunsten die is aangesloten bij de South Carolina Baptist Convention en wordt erkend als een van de meest opmerkelijke conservatieve christelijke universiteiten in het zuidoosten en zelfs de natie.

In het hart van North Greenville University bevindt zich een op Christus gerichte gemeenschap van oprechte, zorgzame docenten en stafleden die zich inzetten om elke student een hoogwaardige educatieve ervaring en praktische mogelijkheden voor spirituele groei en service op de campus te bieden in de lokale gemeenschap en rond de wereld.

NGU biedt meer dan 50 opties voor niet-gegradueerden, online niet-gegradueerden en afgestudeerden, en studenten kunnen hun cursussen op campussen of volledig online voltooien.

North Greenville University bestaat om God te verheerlijken door afgestudeerden te cultiveren die zijn toegerust om te dienen als transformationele leiders voor kerk en samenleving.

North Greenville University is een co-educatieve instelling voor vrije kunsten die mogelijkheden voor hoger onderwijs biedt in een christelijke sfeer. De universiteit streeft ernaar studenten voor te bereiden om beter te worden, door leden van de samenleving bij te dragen door de hele persoon op te leiden door academische discipline, een christelijke levensstijl en een verrijkte culturele ervaring te integreren, terwijl ze studenten de beste kansen biedt voor spirituele groei, academische training en christelijke dienstverlening. Christus moet het centrum van de campus zijn voor christelijk onderwijs en christelijke karaktervorming. North Greenville University biedt kwaliteitsonderwijs in een bijbelse gezonde omgeving waarin Christus centraal staat.

Locaties

  • Tigerville

    North Tigerville Road,7801, 29688, Tigerville

    Vragen