Keystone logo
North Florida Community College

North Florida Community College

North Florida Community College

Invoering

Waarom NFCC? Het is eenvoudig, omdat u het beste verdient.

U verdient een uitzonderlijke onderwijs tegen een betaalbare prijs en u de mogelijkheid om uw toekomst beter verdienen. Wij nodigen u uit om onze campus in Madison, Florida te bezoeken om uit te vinden waarom NFCC is de juiste keuze voor jou.

VISIE: Om onze gemeenschappen te zijn eerste keuze voor het onderwijs en de culturele verrijking.

Missie: Een uitzonderlijke college dat zich toelegt op een geïndividualiseerde en ondersteunende academische sfeer, toegankelijk onderwijs, mogelijkheden tot levenslang leren en professionele groei voor onze studenten en gemeenschappen.

Individuele aandacht - NFCC Doet Dat

Klik hier voor de aandacht en het onderwijs die u verdient. Vanaf het moment dat u stap op onze campus, NFCC vriendelijke docenten en personeel geven u de persoonlijke aandacht die u verdient. Gepersonaliseerde advisering, student steunprogramma's en een nieuwe Academisch succes Center zijn allemaal in de plaats om u te helpen slagen. Bij NFCC, krijg je het beste van twee werelden - het comfort en de nabijheid van een kleine campus en de academische uitmuntendheid en kansen die gelijk die van een grote universiteit.

Lanceert Futures - NFCC Doet Dat

NFCC afgestudeerden zijn naar schatting 35% meer dan iemand dat alleen te maken met een middelbare school diploma en voor mensen op zoek naar een bachelor diploma te halen, kunnen wij u helpen met dat ook. De staat 2 + 2 articulatie overeenkomst garandeert de studenten het invullen van een AA-diploma aan NFCC de mogelijkheid om in te schrijven en verdienen een bachelor's degree in een van de 11 openbare universiteiten Florida's (plus je een hoop geld in die eerste twee jaar op te slaan met NFCC).

Voor wie op zoek is naar een directe carrière, NFCC's Associate in Science graden en certificaat programma's bieden gespecialiseerde opleiding en beschikken over een hoge arbeidsbemiddeling tarieven na het afstuderen. Wat uw pad, NFCC is een geweldige plek om te leren.

Betaalbare Collegegeld - NFCC Doet Dat

College is een investering en dat is waarom we werken hard om NFCC betaalbaar te maken. Wij zijn een van de meest betaalbare hogescholen in Florida en hebben onze lessen niet toegenomen in de afgelopen drie jaar om ervoor te zorgen dat u een uitzonderlijke opleiding te krijgen op een geweldige prijs. Vorig jaar hebben we bekroond met bijna $ 230.000 in beurzen en subsidies, plus onze studenten ontvingen nog eens $ 2,2 miljoen federale steun. Onze vindingrijke medewerkers zullen hun best doen om u te helpen manieren om te betalen voor het college te vinden; met inbegrip van betaling plannen collegegeld, financiële geletterdheid workshops, kansen student werkgelegenheid en hulp bij het invullen van de financiële steun en de beurs aanvragen. Het maken van college een betaalbare mogelijkheid is een van de vele manieren waarop NFCC investeert in uw toekomst.

Moedigt Leiders - NFCC Doet Dat

NFCC studenten gemakkelijk stap in leidinggevende functies op de campus en in de gemeenschap. Van buitenschoolse activiteiten om hands-on training, NFCC biedt een schat aan mogelijkheden voor studenten om leiderschapskwaliteiten te ontwikkelen en buiten de campus. Kijk maar naar enkele van de manieren om onze studenten zijn leiders in onze gemeenschap: Save Our Animal Resources ecologie club jaarlijks helpt St. Marks National Wildlife Refuge spoor migratiepatronen van Monarch vlinders en coördineert de recycling inspanningen op de campus, Sentinel Dienst Corps leden vrijwillig meer dan 200 uur naar de campus en de gemeenschap evenementen vorig jaar en NFCC Peer Docenten en leren specialisten gewijd ongeveer 8.000 uur het helpen van hun leeftijdsgenoten slagen academisch. Onze verpleging en EMS studenten collectief klok duizenden uren op gebiedsniveau zorginstellingen elk jaar vrijwilligerswerk diensten, terwijl het verkrijgen van waardevolle hands-on training. Wat uw doelen, zult u uw plaats vinden in NFCC en een ondersteunende college familie om trots op je prestaties zijn.

Betrokken raken. Uitgegroeid tot een leider. Toepassen op NFCC vandaag.

Locaties

  • Madison

    North Florida Community College 325 NW Turner Davis Dr. Madison, 32340, Madison

Vragen