Keystone logo
Nord University Master in biowetenschappen
Nord University

Master in biowetenschappen

Bodø, Noorwegen

2 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Aug 2024

NOK 260.000 / per year *

Op de campus

* alleen voor niet-EU-studenten | gratis voor EU-studenten

Invoering

Het begrijpen van levende organismen en hun relatie tot het milieu is cruciaal voor het creëren van duurzame oplossingen voor de toekomst en het behoud van natuurlijke hulpbronnen. De Master of Biosciences aan Nord University leidt wetenschappers op tot een fundamenteel begrip van het belang van duurzaamheid en geavanceerde kennis van het door hen gekozen specialisatiegebied.

Studenten kunnen kiezen uit specialisaties binnen aquacultuur, genomica, veeteeltwetenschappen, mariene ecologie en terrestrische ecologie. Een master Biowetenschappen van Nord University biedt een concurrentievoordeel op de arbeidsmarkt en onze afgestudeerden kunnen ervoor kiezen om in een breed scala aan industrieën en vakgebieden te werken.

Een master Biowetenschappen biedt je diepgaande kennis binnen een gekozen biologisch vakgebied, maar verbetert ook je kritische denk- en analytische vaardigheden. Tijdens de projectfase van het programma maak je deel uit van een lokale wetenschappelijke onderzoeksgroep en voer je een origineel stukje wetenschappelijk onderzoek uit. Masterstudenten kunnen mariene, terrestrische en antropogene omgevingen onderzoeken en vaardigheid verwerven in het gebruik van analytische hulpmiddelen op gebieden als statistiek en genomica.

Dit flexibele studieprogramma biedt geavanceerde kennis in de biowetenschappen met specialisaties die beschikbaar zijn op de volgende vijf gebieden: aquacultuur, genomica, mariene ecologie, terrestrische ecologie en veehouderij. Een Master of Biosciences geeft je een concurrentievoordeel op de arbeidsmarkt en de mogelijkheid om een reeks potentiële carrièrepaden te kiezen.

Master of Biosciences kent vijf specialisaties:

  • aquacultuur
  • genomics
  • Mariene ecologie
  • Terrestrische ecologie en natuurbeheer
  • Veeteeltkunde

toelatingen

leerplan

Programma resultaat

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen