Keystone logo
NIT Northern Institute of Technology Management

NIT Northern Institute of Technology Management

NIT Northern Institute of Technology Management

Invoering

STUDIETECHNOLOGIEMANAGEMENT - VORM DE TOEKOMST!

In een wendbare, gedigitaliseerde werkwereld is er veel vraag naar specialisten die competent en flexibel zijn in het omgaan met de uitdagingen van digitale verandering. Bij het NIT Northern Institute of Technology Management hoogbegaafde en getalenteerde studenten van over de hele wereld een ideale leeromgeving waarin ze methoden kunnen leren, innovatieve ideeën kunnen realiseren en hun persoonlijkheden kunnen ontwikkelen . Onze internationale gemeenschap van studenten en docenten creëert een interculturele sfeer waarin individueel leren mogelijk wordt gemaakt door vrijheid en intensieve leerondersteuning.

NIT in Hamburg, Germany!" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/10/105952_NIT-northern-institute-of-technology-management-hamburg-6-design-thinking-Raum-hamburg.jpg" alt="Ideal learning conditions at the NIT in Hamburg, Germany!" />

FEITEN & CIJFERS OVER DE NIT
de eerste particuliere business school in Noord-Duitsland

Opgericht: in 1998 door professoren aan de Technische Universiteit Hamburg (TUHH) als gGmbH – met financiële steun van de Körber Foundation en bedrijven
Locatie: Het NIT -gebouw – Gebäude F, Kasernenstr. 12 – bevindt zich op de TUHH-campus in Hamburg-Harburg
Directie: Prof. Dr.-Ing. Otto von Estorff (voorzitter), Dr. Klemens Kleiminger (CEO)


studenten
Meer dan 650 alumni over de hele wereld die zijn afgestudeerd met een master aan de NIT /TUHH
Ongeveer 30 studenten per jaar volgen een opleiding aan het NIT , waaronder ongeveer 30 procent vrouwelijke studenten
Tweederde van de studenten komt uit andere landen, meestal in het buitenland

Leraren
50 (30 momenteel actieve) professoren van gerenommeerde universiteiten en business schools over de hele wereld, zoals Cranfield University, VK, IE Madrid, Spanje, Portland State University en Babson College
40 (20 momenteel actieve) docenten met een praktische achtergrond
10 onderzoeksassistenten van de TUHH

Onze waarden

Wij bij het NIT voelen ons toegewijd aan duurzame ontwikkeling en aan waarderende en respectvolle interactie in de wereld, en we hebben deze intentie geïmplementeerd in ons curriculum.
Ons doel is om visionaire persoonlijkheden in staat te stellen nieuwe technologieën in te zetten voor mens en milieu. We creëren ideale leerruimtes voor onze studenten en deelnemers aan het voortgezet onderwijs. We geven impulsen voor innovatie en digitale verandering.

Naast het aanleren van professionele en persoonlijke competenties richten we ons op een unieke gemeenschap waarin we mensen van verschillende afkomst en disciplines met elkaar verbinden.
Om deze community te versterken onderhouden we een internationaal netwerk van alumni, docenten en partners . We hebben ook onze boosterclub commuNITy eV opgericht om studentenprojecten te ondersteunen.

Masterstudies in Technology Management: Master, MBA of Double Degree Master: MBA en MSc

Bij het NIT Northern Institute of Technology Management kun je technologiemanagement individueel studeren. Afhankelijk van je persoonlijke doelen, kun je je studie aan het NIT afronden met een masterdiploma, een dubbele graad in combinatie met een masterdiploma in engineering of natuurwetenschappen aan de Technische Universiteit van Hamburg (TUHH) of met een certificaat, bijvoorbeeld met een Innovation Manager kwalificatie.

Individuele leertrajecten die passen bij uw leven

De modules van ons programma zijn elk ontworpen als individuele digitale leertrajecten die bestaan uit klassikale en groepsfasen, evenals online leren. Klassikale cursussen vinden vrijwel uitsluitend plaats in de daluren - op vrijdagavond en in het weekend. Zo kan de masteropleiding worden afgestemd op uw leefsituatie en in deeltijd worden afgerond, naast een doctoraat of bijvoorbeeld in harmonie met het gezinsleven.

20 jaar ervaring in technologiemanagement

Het NIT trekt al 20 jaar excellente studenten en docenten van over de hele wereld. Ze profiteren van een internationale en interculturele sfeer waarin ideeën openlijk worden besproken en innovatieve projecten in de praktijk worden gebracht.
Managementstudies aan het NIT hebben altijd een sterke praktische oriëntatie geboden die wordt bevorderd door een constante uitwisseling met partners uit het bedrijfsleven en de wetenschap.

Statistieken

  • Internationale studenten:

    75%

  • 0
  • Verhouding student tot faculteit:

    3 naar 1

toelatingen

Visum vereisten

Geen speciale visumvereisten - studentenvisa zijn beschikbaar voor studenten die worden geaccepteerd op NIT .

Getuigenissen van studenten

Locaties

  • Hamburg

    Kasernenstrasse 12, , 21073 , Hamburg

Vragen