Keystone logo
Erasmus MC Netherlands Institute for Health Sciences - Erasmus University Rotterdam

Erasmus MC Netherlands Institute for Health Sciences - Erasmus University Rotterdam

Erasmus MC Netherlands Institute for Health Sciences - Erasmus University Rotterdam

Invoering

ONDERZOEKSOPLEIDING IN GENEESKUNDE EN DE GEZONDHEIDSWETENSCHAPPEN

Wat zijn je ambities in dit nieuwe tijdperk van ontdekkingen?

Wij geloven dat excellentie in onderwijs en onderzoeksmethodologie essentieel is voor het oplossen van vitale gezondheidsproblemen. We willen getalenteerde studenten inspireren en begeleiden bij hun streven om leidende gezondheidswerkers, professoren of baanbrekende wetenschappers te worden - zij die streven om het verschil te maken met hun onderzoek, ongeacht hun vakgebied: klinische geneeskunde, geneesmiddelenonderzoek, volksgezondheid of gezondheidsbeleidontwikkeling .

MSC-PROGRAMMA'S

De kern van deze filosofie is onze drie Master of Science (MSc) -programma's. Twee daarvan zijn bedoeld voor houders van een bachelordiploma: de Research Master in Health Sciences (een tweejarig full-time programma met specialisaties in Epidemiology, Clinical Epidemiology, Genetic Epidemiology, Public Health and Health Economics) en de Research Master in Klinisch onderzoek. Het derde programma is bedoeld voor masterstudenten en gezondheidswerkers op postdoctoraal niveau. Dit is de MSc in Health Sciences, die wordt aangeboden als een eenjarig full-time programma of een op maat gemaakt tweejarig part-time exec utive programma. Dit programma biedt ook verschillende specialisaties.

HET ERASMUS ZOMERPROGRAMMA

Elk van deze drie programma's combineert theoretische en praktische onderzoeksopleiding in de geneeskunde en de gezondheidswetenschappen. De programma's starten elk jaar in augustus met het Erasmus Zomerprogramma. Dit drie weken durende, 30-daagse portfolio van state-of-the-art biomedische onderwerpen is ontworpen om volledig tegemoet te komen aan de behoeften van internationale studenten en professionals met een specifieke interesse - zoals klinische geneeskunde, huisartsenpraktijken, volksgezondheid, epidemiologie, genetica of biostatistiek.

Omdat het Zomerprogramma zich richt op de belangrijkste principes en methoden van kwantitatief medisch onderzoek, is het niet alleen toegankelijk voor deelnemers aan de MSc-programma's, maar ook voor alle studenten en gezondheidswerkers. Als je niet bent ingeschreven voor een opleiding maar essentiële updates wilt krijgen in een reeks toegepaste medische en gezondheidszorgdisciplines, kun je dus je eigen persoonlijke trainingsplan opstellen - een ander belangrijk facet van de NIHES filosofie. Als een onafhankelijke student, ben je ook welkom om je in te schrijven voor een deel van ons reguliere najaarscurriculum.

PROGRAMMA'S POSTGRADUEREN

Wil je als onderzoeker een internationale dimensie toevoegen aan je carrière? Om onderzoek en klinisch werk te combineren? Of probeer je je kansen om te kwalificeren voor een promotieonderzoek te maximaliseren via een postdoctoraal programma? Onze onderzoekstraining is ontworpen om u te helpen ze allemaal te doen.

Overweeg ons Postgraduate-programma voor nog een jaar onderzoekstraining na je master, als je meer onderzoekservaring wilt opdoen of je kansen vergroot om in aanmerking te komen voor een promotieonderzoek.

Bij NIHES breiden we ons netwerk van partneruniversiteiten over de hele wereld continu uit. Dus wat uw ambitie ook is - of u van plan bent om als wetenschapper in de academische wereld, de publieke sector of de industrie te werken - wij zullen u de kennis en expertise bieden die u nodig hebt.

Locaties

  • Rotterdam

    NIHES Educational Support Center Room Fe209 PO Box 2040 3000 CA , , Rotterdam

    Vragen