Keystone logo
Nha Trang University

Nha Trang University

Nha Trang University

Invoering

Welkom bij Nha Trang University (NTU), die naar verluidt de mooiste kuststad van Vietnam is. Nha Trang University is een van de 50 openbare universiteiten in Vietnam met meer dan 50 jaar geschiedenis en ontwikkeling.

Nha Trang University werd opgericht en is nog steeds een toonaangevende instelling voor onderwijs en opleiding op niet-gegradueerd en postdoctoraal niveau voor de visserijsector en andere aanverwante industrieën van Vietnam.

Nha Trang University heeft een sterke basis gelegd voor visserij en aquacultuur en ontwikkelt zich nu tot een multi-level en multidisciplinaire universiteit om gekwalificeerd personeel te bieden om te voldoen aan de behoeften van de industrialisatie en modernisering van Vietnam.

Met een lange geschiedenis en trotse traditie ontwikkelt Nha Trang University samenwerkingsverbanden met universiteiten en onderzoeksinstituten in Vietnam en in het buitenland om haar onderwijs- en onderzoeksactiviteiten in de regio en de wereld te integreren en ervoor te zorgen dat haar studenten en faculteiten aan de behoeften voldoen van de sociaaleconomische ontwikkeling van het land.

Locaties

  • Nha Trang

    Nguyễn Đình Chiểu,Số 2, 650000, Nha Trang

    Vragen