Keystone logo
© BIMM University
Newcastle University Postgraduate programs

Newcastle University Postgraduate programs

Newcastle University Postgraduate programs

Invoering

Newcastle is een Global Top 125-universiteit (QS World University Rankings 2023) en biedt onderdak aan 29.000 studenten uit 140 landen.

Als stichtend lid van de Russell Group zijn we een van de slechts 19 universiteiten ter wereld – en slechts drie in Groot-Brittannië – die een QS Star-beoordeling van vijf plus hebben behaald voor algehele uitmuntendheid (2022).

We kunnen onze oorsprong terugvoeren tot de School of Medicine and Surgery, opgericht in 1834.

Tegenwoordig combineren we toonaangevend onderzoek met academische ervaring van wereldklasse.

Als wereldleider met sterke punten op het gebied van vergrijzing en gezondheid, data, energie, steden en creatieve kunsten, zijn we baanbrekend bezig met oplossingen voor enkele van de grootste uitdagingen waarmee de wereld wordt geconfronteerd. In het Britse Research Excellence Framework 2021 werd 42% van ons onderzoek beoordeeld als wereldleidend.

Via 5-sterrenonderwijs (QS Stars 2022) leiden we op voor het leven. Studenten worden uitgedaagd en ondersteund om te leren van experts van wereldklasse in meer dan 185 bachelor- en 300 postdoctorale opleidingen.

Ervaring van studenten

Studenten worden ondersteund om hun volledige potentieel te bereiken door onze studentengezondheids- en welzijnsdiensten die counseling, geestelijke gezondheid, handicaps en gespecialiseerde leerondersteuning bieden, evenals financiële ondersteuning en ondersteuning op het gebied van geloof en spiritualiteit.

We hebben een online Academic Skills Kit ontwikkeld om studenten te ondersteunen om effectieve, onafhankelijke leerlingen te worden.

Onze Students' Union vormt de kern van de Newcastle-ervaring en biedt meer dan 180 studentenverenigingen en meer dan 60 sportclubs.

Een topstudentenstad Newcastle is multicultureel, levendig en vriendelijk en de hoofdstad van Noordoost-Engeland; de campus van de universiteit in het stadscentrum vormt het hart ervan.

Het is een mondiale top 50 en Britse top 10 studentenstad en ook een van de meest betaalbare in Groot-Brittannië (QS Best Student Cities, 2023).

Newcastle biedt topsport, een levendige kunstscene, geweldige winkels en een bruisend nachtleven. Het ligt ook dicht bij het prachtige landschap en bekroonde stranden.

Campusfuncties

Onze campus van 50 hectare in het stadscentrum van Newcastle is de hub voor ons onderwijs, onderzoek en samenwerking. Het omvat faciliteiten voor onderzoeksinnovatie, onderwijzen en leren, en betrokkenheid.

Studenten profiteren van faciliteiten zoals onze bekroonde bibliotheekservice en Centrum voor Lichamelijke Recreatie en Sport.

We willen een duurzame campus zijn en stimuleren initiatieven om onze studenten en medewerkers aan te moedigen tot een duurzame levensstijl.

Onze inzet voor het milieu is beloond met een First Class-onderscheiding van de People and Planet University League.

    Locaties

    • Newcastle upon Tyne

      Newcastle University, NE1 7RU, Newcastle upon Tyne

    Vragen