Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
New York Institute of Technology (NYIT)

New York Institute of Technology (NYIT)

New York Institute of Technology (NYIT)

Invoering

New York Institute of Technology - College voor ingenieurswetenschappen en informatica

Verken het New York Institute of Technology - een dynamische, hoog aangeschreven en geaccrediteerde non-profit universiteit die zich inzet voor het opleiden van de volgende generatie leiders en voor het inspireren van innovatie en het bevorderen van ondernemerschap.

111909_Picture1.png

Over New York Institute of Technology:

New York Institute of Technology biedt undergraduate, graduate en professionele opleidingen aan in meer dan 50 vakgebieden, waaronder informatica, data en cybersecurity; biologie en biomedische studies; architectuur en ontwerp; engineering; gezondheidsberoepen en medicijnen; IT en digitale technologieën; beheer; communicatie en marketing; onderwijs en counseling; en energie en duurzaamheid. Als non-profitorganisatie, onafhankelijk, privé- en niet-insectarisch instituut voor hoger onderwijs verwelkomt de universiteit meer dan 9.000 studenten wereldwijd. De universiteit heeft campussen in New York City en Long Island (New York), Jonesboro (Arkansas) en Vancouver (British Columbia) en programma's over de hele wereld. Meer dan 100.000 alumni bestaan uit een geëngageerd netwerk van doeners, makers en innovators die klaar zijn om de wereld te veranderen, 21e-eeuwse uitdagingen op te lossen en de toekomst opnieuw uit te vinden.

Sinds 1955 heeft NYIT zijn missie voortgezet om:

 • Zorg voor beroepsgerichte beroepsopleiding
 • Geef alle gekwalificeerde studenten toegang tot kansen
 • Steun onderzoek en wetenschap die de grotere wereld ten goede komen

Wie we zijn:

In New York Institute of Technology wordt diversiteit vertegenwoordigd door een mozaïek van geëngageerde studenten, die elk unieke intellectuele, culturele en creatieve geschenken bijbrengen aan een rijke, levendige campusgemeenschap. De faculteit en studenten van de universiteit vertegenwoordigen en omarmen een diversiteit aan perspectieven, waarden, ideeën, achtergronden, stijlen, benaderingen, ervaringen en overtuigingen - een stimulerend, koesterend en echt kosmopolitisch 21ste-eeuws onderwijs. Bekijk NYIT in een oogopslag hier.

111914_Picture1.png

Waar we zijn:

 • Long Island, NY (Old Westbury)
 • New York, NY
 • Jonesboro, Ark.
 • Vancouver, Canada

Over het college van ingenieurswetenschappen en informatica:

111915_Picture1.png

New York Institute of Technology behoort tot de top-3 van geaccrediteerde engineeringprogramma's die worden vermeld door US News

Ideeën die onmogelijk te realiseren lijken, krijgen elke dag gestalte in het New York Institute of Technology, waar studenten leren problemen op te lossen, oplossingen aan te dragen en te werken aan 21e-eeuwse uitdagingen die de wereld rechtstreeks raken. NYIT-studenten ervaren een opmerkelijke return-on-investment in hun onderwijs: ze zijn klaar voor het beroep, uitgerust met de vaardigheden en ervaringen die topwerkgevers, graduate programs en onderzoeksinstellingen over de hele wereld zochten. PayScale's rapport College Salaris plaatst het College van Engineering en Computing Sciences bij de top 28% van technische scholen op basis van salarispotentieel.

Academische programma's:

 • Elektrotechniek en computertechniek, MS
 • Bioengineering, MS
 • Werktuigbouwkunde, MS
 • Computer Science, MS
 • Informatie, netwerk- en computerbeveiliging, MS
 • Data Science, MS

Ondernemerschap en Technology Innovation Centre (ETIC)

Het centrum voor ondernemerschap en technologie-innovatie (ETIC) is het knooppunt van het New York Institute of Technology voor het bevorderen van ontdekkingen, het cultiveren van nieuwe bedrijven en producten en baanbrekende nieuwe ideeën op het gebied van technologie, engineering en toegepaste wetenschappen. Door partnerschappen tussen de industrie, de academische gemeenschap en professionele organisaties te verbreden, probeert het ETIC een verschil te maken op de kritieke gebieden van IT en cybersecurity, bioengineering en medische apparatuur, en energie en groene technologieën.

De studenten werken in de 8.000 vierkante meter aan ultramoderne laboratoria en faciliteiten van ETIC en werken samen met partnerbedrijven en investeerdernetwerken, waardoor ze transformatieve leiders in het veld worden.

Toegepast onderzoek en beurzen:

De onderzoeksinspanningen van het New York Institute of Technology ontvangen ongekende financiering van nationale agentschappen en via interne financieringsinspanningen. De expertise van de universiteit op gebieden zoals cybersecurity, robotica, implanteerbare / draagbare technologieën, geneeskunde, gezondheidszorg, duurzaamheid en nog veel meer versterken de groeiende reputatie van NYIT voor het leveren van innovatieve technologische oplossingen voor problemen in de echte wereld.

Accreditatie: New York Institute of Technology is geaccrediteerd door de Middle States Commission on Higher Education en gecharterd door de Board of Regents van de State University of New York; onze individuele programma's en scholen, evenals onze wereldwijde campussen, hebben ook prestigieuze accreditaties. Bekijk een volledige lijst met accreditatiebureaus.

Locaties

 • New York

  1855 Broadway, 10023, New York

  • Old Westbury

   Northern Boulevard P.O. Box 8000, 11568-8000, Old Westbury

   • Vancouver

    701 West Georgia Street, 17th floor Vancouver, BC Canada, V7Y 1K8, Vancouver

    Vragen