Keystone logo
New Shores International College

New Shores International College

New Shores International College

Invoering

New Shores International College is een innovatief en dynamisch college dat het beste levert in interdisciplinair onderwijs op een unieke en uniek stimulerende manier. Onze interdisciplinaire benadering leidt studenten op om zowel breed als diep na te denken, waardoor het intellect buiten de grenzen van traditioneel onderwijs kan verkennen. Afgestudeerden verlaten New Shores als goed geïnformeerde en afgeronde persoonlijkheden, in staat om brede analytische en creatieve vaardigheden toe te passen, en zich bewust van de wijdere wereld en hun eigen potentieel om daarin te opereren.

De onderwijsfilosofie van New Shores maakt een onderscheid tussen “het uitbreiden van de geesteskrachten” en “het opslaan met kennis”. Vanzelfsprekend moeten onze studenten een hoeveelheid gegevens leren en bewaren, maar cruciaal is dat ze ook worden geleerd om kritische analyse en creativiteit toe te passen op wat die gegevens ook zijn.

In tegenstelling tot andere instellingen beschouwen wij bij New Shores een hbo-opleiding als een tijd van ontdekking, waar nieuwsgierigheid moet worden aangemoedigd en de vragen nooit mogen stoppen. We willen dat onze studenten moedig en fantasierijk zijn, en we erkennen dat dat ook betekent falen - en dan leren van falen - om nog meer succes te behalen. We eisen van onze studenten dat ze zich interesseren voor onderwerpen buiten het beperkte curriculum dat wordt opgelegd door meer traditionele leerinstellingen: bij New Shores geloven we dat kunstenaars leren van wetenschappers, wetenschappers van managers en managers van kunstenaars.

Locaties

  • Bengaluru

    Bengaluru, India

    Vragen