Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
New Mexico State University College of Arts and Sciences

New Mexico State University College of Arts and Sciences

New Mexico State University College of Arts and Sciences

Invoering

Missie

Het College of Arts and Sciences biedt het basisonderwijs voor elke NMSU-student en een breed scala aan graden die studenten voorbereiden om goed geïnformeerde en verantwoordelijke burgers van onze wereld te zijn. We bevorderen levenslange ontdekking en verbetering van de samenleving door baanbrekend onderzoek en creatieve activiteiten en door onze landtoelage-missie te vervullen door middel van hulpverlening en betrokkenheid bij de grotere gemeenschap.

waarden

 • Centraal in de landsubsidiemissie van het College of Arts and Sciences staan onze kernwaarden zoals beschreven in de volgende waardeverklaringen.
 • Toegankelijkheid: we waarderen het om toegankelijk te zijn voor de diverse mensen in New Mexico en daarbuiten. We waarderen onderwijs dat inclusief, beschikbaar en betaalbaar is. Wij zijn de toegangspoort tot leren voor alle studenten, wat ons zowel de kans als de verantwoordelijkheid biedt om hun leerervaring op een positieve manier te beïnvloeden.
 • Leren en kennis: we waarderen leren en kennis voor hun eigen bestwil, en voor het creëren van breed opgeleide leden van de samenleving die kritisch kunnen nadenken en hun gemeenschappen kunnen verbeteren. We streven ernaar om een liefde voor leren te modelleren en een verlangen naar een leven lang leren bij te brengen. We waarderen het om geavanceerd onderwijs en studiebeurzen te bieden via sterke graduate en undergraduate-programma's.
 • Rigor & Excellence: Wij geloven dat het beste onderwijs streng, uitdagend en doorzettingsvermogen vereist. Wij geloven dat het beste creatieve en wetenschappelijke werk dezelfde inspanningen vereist. Degenen die uitblinken in deze inspanningen moeten worden erkend, gecultiveerd, beloond en gevierd.
 • Continuïteit en stabiliteit: wij geloven dat continuïteit en stabiliteit essentieel zijn voor excellentie in onze programma's en activiteiten. Tenured, tenure track en universiteitsfaculteit die zich inzetten voor NMSU en haar studenten zijn essentieel voor continuïteit en stabiliteit.
 • Purpose & Place: We hechten er waarde aan om in ons unieke doel en onze unieke plek te passen. We waarderen het dienen van de inwoners van New Mexico, het bereiken van een duurzaam bestaan in de omgeving die we bewonen en onszelf integreren in de gemeenschap en regio van de grens in het zuidwesten.
 • Transparantie: we waarderen en streven naar transparantie in de activiteiten van de mensen en organisaties in onze hogeschool. Wij geloven dat dit een omgeving van samenwerking en open dialoog oplevert die ons in staat stelt onze missie aan de universiteit het beste te vervullen.

Locaties

 • Las Cruces

  East University Avenue,1780, 88003, Las Cruces

  Vragen